Pluspunten
Ik kan alleen oordelen over bestelmogelijkheden, bestelproces en levering en daar was bij mijn bestelling helemaal niets mis mee. Voor wat betreft de bestelmogelijkheden: Naar mijn mening is dit het enige bedrijf waar ik mijn bestelling precies kon afstemmen op het aantal batterijen kon afstemmen. Ik heb er namelijk een veelvoud van 14 stuks nodig. Bij anderen zat ik vast aan 12 + 2 stuks. Waarbij de 2 stuks dan bijzonder duur zijn.
Pluspunten
Zeer goede dienstverlening en snelheid.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle service, lage prijzen en lage verzendkosten. Het adres voor, in mijn geval, bijzondere batterijen die niet standaard in elke winkel te koop zijn!
Pluspunten
Snelle levering en ze doen wat ze beloven.
Verbeterpuntensuper service, blijf dit volhouden!
Pluspunten
Grote keuze, scherpgeprijsd en supersnelle levering
Pluspunten
Goedkoop en snelle service
Pluspunten
2x Duracel CR123a batterijen besteld voor €6,48 totaal inclusief verzendkosten. Bij de Primera kostte eentje al bijna €11! Die liet ik dus mooi liggen. Duidelijke site, lage prijzen, lage verzendkosten en snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
prima deal, prima levering!
Pluspunten
Snelle levering en lage prijzen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Scherpe prijzen en snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bestellen en ontvangen zoals het hoort. Makkelijke en duidelijke website. Betalen met iDeal en een snelle levering. Bedankt.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vindbaarheid, prijs, nakomen afspraken: alles helemaal op orde!