Pluspunten
Goed en snel geleverd
Pluspunten
Snelle en nette service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel en goed geleverd
VerbeterpuntenDoor mijn schuld het verkeerde type besteld maar deze voldeden ook. Had type plus willen bestellen maar niet goed opgelet.
Pluspunten
Snelke levering, scherpe prijs, breed assortimebt
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDe batterijen waren stuk.
Beste Edwin, Vervelend dat de batterijen niet goed lijken te zijn, en om dit langs deze weg te horen. Stuur even een mail met het ordernummer en klachtomschrijving naar onze klantenservice: [email protected] Uiteraard lossen we dit dan z.s.m. voor je op. Mvgr, Batterijservice.nl
Pluspunten
- Snelle levering. - Ik had verkeerde batterijen besteld, omruilen was geen probleem.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Duidelijke website, alles in een paar klikken geregeld.
VerbeterpuntenGeen idee of er verbeterpunten zijn, ik heb pas 1 keer een bestelling geplaatst.
Pluspunten
Ruime keuze, prima prijs, snelle levering
Pluspunten
Verbeterpuntenhet leek of een originele batterij geleverd zou worden, maar het werd een (ws goede) kloon
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Al onze powertool accu's zijn vervangende accu's van een gelijkwaardige kwaliteit als het origineel Dit staat duidelijk aangegeven op de product-detailpagina onder "extra info". Wij leveren deze accu's met 1 jaar garantie, Mocht u desondanks niet tevreden zijn, of wanneer u gebruik wil maken van uw herroepingsrecht, graag dan even contact opnemen met onze klantenservice. Misschien wel aardig om te weten dat de originele accu's van uw merk van dezelfde fabrikant zijn als onze accu's. Mvgr, Batterijservice.nl
Pluspunten
het zou fijn zijn als er batterijen voor E bikes te leveren zouden zijn ??
Pluspunten
1 batterijtje besteld. Volgende dag binnen. Perfect.
Pluspunten
kwalitatief goed, prijs laag
Pluspunten
snel en goed