Beste, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. We begrijpen het niet helemaal. We vragen alleen de noodzakelijke gegevens om de bestelling goed af te handelen. Naam, adres en email, meer niet. (Optioneel een telefoonnr. of een bedrijfsnaam) Als u het anders heeft ervaren dan horen we het graag even via mail of onze klantenservice! Ps. Klantgegevens wordt verder niet gedeeld voor andere doeleinden! Met vriendelijke groet, Batterijservice
Batterijservice is onderdeel van Batterijservice Nederland B.V. en ruim 25 jaar actief in de verkoop van batterijen, (onderhoudsvrije) loodaccu's, laders en toebehoren. Tevens zijn wij officieel dealer van GPbatteries, LY-ON en distributeur van Tadiran, Saft, Fiamm, Duracell, Energizer, Xtar en vele andere merken. Kortom een totaalleverancier op batterijgebied voor particulier, handel en industrie !