Pluspunten
zeer snel en correct
Pluspunten
snel en super goed geleverd
Pluspunten
VerbeterpuntenZorg dat verzendkosten ook de echte kosten zijn. Bedragen kwamen niet overeen op het poststuk.
Pluspunten
Na probleem met bezorging is dit goed hersteld. Vriendelijk op de hoogte gehouden van de voortgang.
Beste, Bedankt voor uw bestelling en beoordeling. Uw bestelling is op 28 februari door ons verzonden maar door een storing bij PostNL niet binnen 2 werkdagen bezorgd. (we hebben helaas meer bezorgklachten gehad) Tevens is door de kortere februarimaand de enquête per abuis door ons te vroeg naar u gemailed. Excuses voor deze onhandige samenloop van omstandigheden ! Mocht uw bestelling nog steeds niet binnen zijn gelieve even contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Batterijservic
Pluspunten
eigenlijk kan ik geen kritiek uiten; erg goed. maar omdat ik denk dat er altijd wel iets verbeterd kan worden strooi ik geen tienen
Pluspunten
Prijs Assortiment.
VerbeterpuntenEnquete een paar dagen later toesturen, zodat eerst het product ontvangen is.
Beste, Vervelend om via deze weg te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen. Neem even contact met ons op als uw bestelling nog steeds niet binnen is, zodat we dit op kunnen lossen. Wij versturen nagenoeg alle bestellingen dezelfde (werk)dag maar helaas kunnen we niet voorkomen dat er soms vertraging in de bezorging zit. Wanneer een bestelling is verzonden als brievenbuspost zijn we niet op de hoogte van het exacte bezorgtijdstip en gaan we uit van standaard opgave door PostNL.
Pluspunten
snelle levertijd goede verpakking goede betrouwbaarheid ivm leveren
Verbeterpuntenbij de verzendkosten stond bij brievenbusverzending geen leverkosten maar deze werden wel berekend. Dus of ja of nee niet beide.
Beste, Bedankt voor bestelling en beoordeling. Wij hanteren onder de 20eur. een toeslag op het bestelbedrag van 20% voor NL. en 30% voor Be en Dui. (ongeacht de verzendwijze) De kosten staan afzonderlijk vermeldt achter de verzendwijze in het afrekenproces. Voor zover wij hebben kunnen nagaan communiceren we nergens dat een brievenbuszending altijd gratis is. Mocht u dit wel zijn opgevallen dan horen we graag van u waar op de site dit het geval is, dan passen we het aan. Mvgr. Batteri
Pluspunten
Snelle levering, knappe prijzen
Pluspunten
Goede en snelle levering van de producten.
Pluspunten
Goede en snelle service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Overzichtelijke site, volledige informatie, goede prijs in vergelijking met andere aanbieders, snelle levering.
VerbeterpuntenTot op heden niet kunnen ontdekken.
Pluspunten
Men doet wat men zegt!
VerbeterpuntenNee! Vooral zo doorgaan.
Burg Krollaan 21 A
5707 BA Helmond
Batterijservice is onderdeel van Batterijservice Nederland B.V. en ruim 30 jaar actief in de verkoop van batterijen, (onderhoudsvrije) loodaccu's, laders en toebehoren. Tevens zijn wij officieel dealer van GPbatteries, en distributeur van Tadiran, Saft, Fiamm, Duracell, Energizer, Xtar en vele andere merken. Kortom een totaalleverancier op batterijgebied voor particulier, handel en industrie !