Laden reviews...
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent snelle levering en duidelijke communicatie, met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Klanten waarderen het gemak van bestellen, betrouwbare afhandeling en kwaliteit van de producten. Kortom, de feedback wijst op een prettige en betrouwbare winkelervaring met aandacht voor snelheid en prijs.
Vandaag besteld morgen in huis.. dat geld hier echt
15 March 2025
Nel
Katwijk aan Zee
Een alarm backup batterij gekocht bij Batterijservice. Bleek de foto niet overeen te komen met het geleverde product. Er ontbrak een keurmerk. Meteen verontschuldigingen voor de fout op de site. Ze stuurde een betere en duurdere batterij (zonder bij te betalen) meteen op en een retourlabel voor de fout geleverde batterij. Dat is service van de bovenste plank. Zo bind je kopers aan je.
9 March 2025
TV
Gooise Meren
Snel en netjes geleverd. In een korte prijsvergelijking als goedkoopste gevonden. Niets op aan te merken.
1 March 2025
Bruce
Weert
Batterijtjes voor hoortoestel bestel ik al jaren. Kwaliteit is goed. Levering is snel en fijn ook dat het pakketje door de brievenbus kan.
Stefan
Vogelenzang
We zijn weer voor een heel jaar voorzien van een goed gehoor. Bedankt, namens mijn moeder en mij. Mvg.
Agnes
Almelo
Altijd snel geleverd tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Vaak als brievenbus verzending. Dat gaat prima via PostNL. Voor pakketjes geef ik de voorkeur aan DHL.
Rein
Zoetermeer
Snel en goed geleverd
Stef
Enschede
Snelle levering goede website en een lage prijs
23 February 2025
Patrick
Den Helder
Al jaren bestel ik mijn (hoor)batterijen bij batterijservice. Snelle levering en scherpe prijs.
20 February 2025
Gert
Capelle aan den IJssel
Gistermiddag besteld en vanochtend in de brievenbus. En de hoorapparaat batterijtjes nu 8 ipv 6 in een verpakking. En de prijs nog steeds de beste.
19 February 2025
Kees
Haaksbergen
Prima service en snelle levering
17 February 2025
Jan
12 February 2025
Jurgen
Steyl
Geweldige webshop om batterijen te bestellen!
8 February 2025
Patrick
Melick
Ik bestel altijd hier de batterijen een prima prijs en op tijd geleverd echt een aanrader.
5 February 2025
Johan
Enschede
Eerste levering niet helemaal compleet, maar dit werd supersnel gecorrigeerd.
4 February 2025
Harold
Huizen
Alleen maar positief, alles tiptop inorde
Chris
Rotterdam
Batterijen besteld voor mijn behoorapparaat. Werden de volgende dag netjes verpakt afgeleverd. Supersnel.
R.J.M.
Wijk bij Duurstede
Snel geleverd.
Ronald
Amsterdam
Batterijen afstandsbediening poort waren leeg. Door de snelle levering was dit ongemak van korte duur
29 January 2025
Rian
Overloon
Geweldige service en snelle verzending en in de tussentijd is mijn opgegeven bestelling ook nog keurig aangepast naar een aanbieding van dat moment voor mijn gehoorbatterijen. Helemaal top en reuze bedankt!
19 January 2025
Marian
Zevenaar
ik ben zeer tevreden ik had dit niet verwacht
11 January 2025
Erik
mierlo
Allen’s zoals het hoort te zijn. De juiste producten en de snelle levering.
11 January 2025
Igor
Enschede
The order was taken immediately, always have stocks for many Produkts, delivery arrived very Fast and safely. Quality is top. Customer relations, Jarome, respond very promptly, he finds the best solution and was very kind. I wish the best to all. I recommend to everybody with no hesitation. Best service, Ali Uzun (Very professional and employees are very kind in the organisation)
20 December 2024
Ali
Essen
Goede service en kwaliteit. Erg vriendelijk geholpen en geadviseerd. Heel erg bedankt!
12 December 2024
Juul
AMSTERDAM
Op 23 november Duracell knoopcel baterijen besteld nooit aangekomen. Ook niet na contact op 4 december met de klantenservice. MIJN ADVIES EN ZIE OOK ANDERE REVIEWS, BESTEL HIER NIETS. MAAR GA NAAR EEN FYSIEKE WINKEL. ZONDE VAN JE GELD EN ENERGIE.
Beveelt niet aan
11 December 2024
Iggy
Beste Iggy,
Op 4 december heeft u contact opgenomen dat uw bestelling niet is aangekomen.
We hebben direct gereageerd en u vriendelijk verzocht om nog 1 werkdag te wachten.
(I.v.m. de najaarsdrukte hanteren we maximaal 8 bezorgdagen in deze periode)
U heeft op onze mail gereageerd met: "Oké, ik wacht nog even af"
Daarna hebben we helemaal niets meer vernomen tot deze review.
Beetje vreemde manier van communiceren, vind u ook niet?
Natuurlijk lossen we problemen op, het is dan wel prettig om direct in contact te blijven op een normale manier!
met vriendelijke groet,
Batterijservice
Batterijservice is onderdeel van Batterijservice Nederland B.V. en ruim 30 jaar actief in de verkoop van batterijen, (onderhoudsvrije) loodaccu's, laders en toebehoren.
Tevens zijn wij officieel dealer van GPbatteries, en distributeur van Tadiran, Saft, Fiamm, Duracell, Energizer, Xtar en vele andere merken.
Kortom een totaalleverancier op batterijgebied voor particulier, handel en industrie !
Burg Krollaan 21 A
5707 BA Helmond