Makkelijk te regelen, duidelijke communicatie, en fantastische pakketten

Mooi pakket en afspraken die worden nagekomen

De pakketten waren geheel naar wens. Wij hebben diverse complimenten gekregen van onze medewerkers. De levering was keurig volgens afspraak. Kortom wij zijn tevreden met de levering van Kerstpakketenonlne.nl.

Het assortiment viel tegen

De service om te komen tot overeenkomst is prima en maatwerk is mogelijk. Klantcontact is prettig. Bereikbaarheid is vanaf oktober/november al lastig. Wij deelden vouchers uit op 11 december en al snel bleek dat er niet heel veel keuze (meer) was. Ook het aantal goede doelen is beperkt. De geldigheidsduur van de voucher is lang genoeg om op een later moment te bestellen.

Duidelijke website, goede communicatie en snelle levering

Iedereen die kerstpakketten moet regelen weet dat dit elk jaar weer lastig is. Wat wil ons personeel, waar maken we zo veel mogelijk mensen blij mee, wat kunnen we binnen het budget en dan willen we eigenlijk ook nog iets unieks.. Kerstpakkettenonline.nl lijkt dit te weten en past zijn website en service er goed op aan. Een duidelijk overzicht, leuke en unieke pakketten, snelle antwoorden op vragen en een snelle levering. Ik ben heel tevreden over onze bestelling en de pakketten werden goed ontvangen! Ontzettend bedankt!

Geen zorgen bestellen en klaar

Mooie kerst pakketten en goede service. Bestellen betalen en helder wanneer ze bezorgd worden en je word daarin helemaal meegenomen. Volgend jaar zeker weer

Gewoon weg goed!

Makkelijke site om kerstpakketten uit te zoeken. Keurige levering op tijd.

Keurig geleverd volgens afspraak

Mooi gevarieerd pakket en goed gevuld.

Verzorgd, keurig en een uitstekende service

Na jaren lang zelf de pakketten gemaakt te hebben voor mijn team, omdat in de winkels voor kerstpakketten niet echt iets mooi te vinden was tegen ook een goede prijs!! Bij het tegen komen van "kerstpakketonline.nl" werd mijn zorg en tijd overgenomen. Wat een mooie keuze en diversiteit. Enfin, stop met zoeken en bestel bij "kerstpakketonline.nl" GAMMA Woerden Jan Bikkers

goede service

snel en goed bezorgd. ik had gevraagd of ik de kerstpakketten eerder kon ontvangen en deels kon dat. ik hoefde hier niet extra voor te betalen wat erg fijn was. gr Ellen

Bestelling voldoet aan verwachting

De inhoud van de kerstpakketten die we hebben besteld volgens afbeelding klopt precies met dat we hebben ontvangen. De levering was op tijd en volgens afspraak. Voorgaande jaren hebben we lokaal of in de regio kerstpakketten besteld. Nu met succes een landelijke aanbieder.

Super goed

De Kerstpakketten werden keurig af gegeven op 1 pallet op de ochtend vroeg. Keurig hier berichten per email over gekregen wanneer de levering zou zijn. De inhoud was super, Niet te veel en niet te weinig. Iedereen was content met de kleine grill. Super goed ervaren.

Kan efficiënter

De pakketten zijn volgens wens. Ze. Zijn ook correct afgeleverd. Het is alleen jammer dat de ontvanger daar twee dagen voor thuis moet blijven omdat deze in twee zendingen worden aangeboden en er dus twee maal een vrachtauto voor de deur staat.

Geweldig kerstpakket

Leuke combinatie van producten. Het team was heel blij met dit pakket!

Perfecte service en levering l.

Heb 2 soort pakketten besteld voldoen echt aan de verwachting van de website. Een aanrader om daar kerstpakketten te kopen.

Makkelijk, snel, voordelig, super pakketten

Onze medewerkers zijn ongelofelijk blij met de prachtige kerstpakketten! Het bestellen ging ook soepel en de levering liep gesmeerd.

Alles ging super goed

Wij zijn zeer tevereden over de comunicatie. Het was duidelijk en we werden goed op de hoogte gehouden hoe en wanneer de pakketen afgeleverd zouden worden. Alles liep naar wens en was goed verzorgd

Keurige pakketen en op tijd geleverd

Bestel elk jaar een aantal Kerstpakketten bij Kerstpakketonline, de communicatie over, en de leveringen zijn altijd op tijd en duidelijk. Ook de variatie in pakketen is groot dus keus genoeg voor iedereen.

Mooi feestelijk pakket

Via google kwam ik op jullie site. Ik had als zoekopdracht een halal kerstpakket ingevuld. Helaas zitten er in het pakket toch 2 artikelen met gelatine erin. Dat is jammer, we brengen de ouders hiervan op de hoogte. Voor de rest is het een leuk pakket!

Kerstpakketten last minute geannuleerd

Tot twee keer toe zijn mijn kerstpakketten niet binnengekomen. Ik heb de organisatie gebeld en toen hebben ze mij laten weten dat mijn order niet goed is doorgekomen (terwijl ik meedere malen contact met ze heb gehad om dit te checken). Ofterwijl, geen kerstpakketten voor mijn personeel. Echt een ongelofelijk slechte organisatie. Zou hier zeker nooit iets bestellen want je kan ze niet vertrouwen.

Nette pakketten / Ruime keuze

Zoals gebruikelijk, keurige nette tijdige levering.

Top geregeld

Vanaf begin tot eind goede informatie voorziening en keurige levering

Ontevreden

As vrijdag zouden onze pakketten worden bezorgt tussen 08.00 - 18.00 uur , maar niemand gezien ! Tot 18.30 uur zitten wachten en na meerdere telefoontjes niemand die ons kon vertellen hoe het nu zat erg frustrerend Conclusie we hebben nog steeds geen pakketten , heb gisteren een mail gestuurd met de hoop een reactie te krijgen , en dat deze morgen ( maandag ) uiterlijk geleverd worden !! Afleveradres : Bedrijvenweg 7 5386 KA Geffen H van Zandvoort Electrotechniek bv

Mooi pakket en zonder zorgen geleverd.

Super service

Veel keuze uit leuke pakketen voor ieder wat wils. De bezorging gaat ook elk jaar prima.

Snelle levering bij deze uitstekende webwinkel.

Uitgebreide website voldoet aan alle eisen en na de bestelling keurig afgeleverd ,ook een goed contact vanaf de bestelling tot aan de definitieve levering.

Lindanusstraat 14

6031EA Nederweert