Beste meneer van Wijk, Spijtig dat u de aankoop van uw nieuwe scooter als niet klant vriendelijk ervaren heeft. Ik begrijp natuurlijk dat u verwacht had een andere prijs terug te krijgen voor uw oude scooter. En nadat u mij de foto's van uw scooter liet zien had ik ook verwacht dat we voor deze prijs, waarvan duidelijk gecommuniceerd was dat deze onder voorbehoud was, konden settelen. Helaas bleek de werkelijke staat van uw scooter toen u hiermee langs kwam toch enigszins afwijkend van wat ik op de foto's had gezien. Ik heb toen een nieuwe prijs genoemd en u ging hier na enig nadenken mee akkoord. De levering van de scooter was enkele dagen vertraagd en daarom hebben we de scooter gratis van een upgrade voorzien. U leek erg content toen u de scooter kwam halen. Toen u later nog eens in de winkel kwam gaf u zelfs aan dat u erg tevreden met de scooter was. Deze review komt daarom wat vreemd op mij over maar is uiteraard uw goed recht. Houdt u er alstublieft wel rekening mee dat, om in aanmerking te kunnen blijven komen voor garantie u de scooter regelmatig dient te onderhouden bij een erkende BTC dealer. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Mark van der Kruijs Scooters