Altijd goed
Nooit geen problemen
30 January 2020
jolanda van osch
boxtel
We hebben een scooter voor onze dochter gekocht en alles was prima geregeld. We zijn zeer tevreden!
4 December 2019
Dennis
Steenbergen
Goed geholpen!
24 November 2019
Mila
Berkel-Enschot
Keurig bedrijf met mooie showroom !
24 November 2019
Jeroen
Cromvoirt
Meteen de scherpste prijs voor een Piaggio Zipp. We hebben in de omgeving op diverse plaatsen een offerte opgevraagd maar hier was het echt de beste prijs. Ook snelle levering met alle accessoires erop en eraan.
20 November 2019
Peter van Drunen
Oisterwijk
Snelle en goede service van ervaren mensen
29 October 2019
Sanne
Patotzka
Goed advies, goede prijs/kwaliteit... perfect eigenlijk
26 October 2019
Wim
Gent
In een woord geweldig bedrijf!
25 October 2019
Remco
Vught
Mooie scooter, goed behandeld...
25 October 2019
Marco
Tilburg
Nette en goede voorlichting,ben goed tevreden over de scooter.Klein minpuntje,er zou iets aan de snelheid worden gedaan.Ik denk dat ze dit zijn vergeten. Toch vind ik het 5 sterren waard!
30 September 2019
Wil
Boxtel
Kan redelijk met de prijs onderhandelen Incl innemen van de oude scooter
9 September 2019
Van Dung
Tilburg
Het is prima verlopen, hebben mijn piagio zip naar wens omgebouwd.
26 August 2019
Miguel
Tevreden tot op heden
26 August 2019
Elvina Van der S
VUGHT
Onvriendelijk personeel.. Best onaangenaam aangezien ik er een paar honderd euro heb achtergelaten. Daarnaast ook schade gemaakt tijdens het monteren van beugels op een splinternieuwe Vespa.
Beveelt niet aan
15 August 2019
Sandra
Vlijmen
Beste Sandra,
Onze monteur heeft zijn uiterste best gedaan om de beugels zo goed mogelijk te monteren binnen de tijd die hem daarvoor gegeven was. Wij geven een richttijd aan als er om gevraagd wordt maar iedere scooter is anders en soms kan het dan ook zijn dat we de richttijd niet halen. Aangezien je bleef zeggen dat je haast had en dat we op moesten schieten omdat je weg moest heeft hij sneller moeten werken dan normaal. Hierdoor is er een klein krasje ontstaan door de montage van de beugels. Dit hebben we opgelost door een lakstift voor je te bestellen en het krasje weg te werken.
Daarbij hebben we je een gratis onderhoudsbeurt aangeboden.
De onvriendelijkheid die je hebt ervaren had waarschijnlijk te maken met het feit dat wij niet blij waren dat we de beugels er zo gehaast op moesten zetten.
Toch wil ik hiervoor mijn excuses aanbieden.
Ik ga ervan uit dat het hiermee naar tevredenheid opgelost is voor je.
Met vriendelijke groet,
Mark Lavrijsen
van der Kruijs Scooters
Niet adequaat genoeg bij service
T. Bekers
Boxtel
ik was op zoek naar een gebruikte scooter voor incidenteel gebruik in de stad. hier hebben ze een enorm grote keuze en veel kennis van zaken
Marco
breda
Wanneer je problemen hebt, denken ze ten alle tijde met je mee. Mocht laatst mijn nieuwe scooter bv al meenemen terwijl de verz. nog niet had uitbetaald. Ze weten hoe hard ik de scooter nodig had.
Betty
Boxtel
Ik heb daar een degelijke 2e handse scooter geregeld voor een mooie prijs.
2 August 2019
Sam
Biezenmortel
Zeer prettig geholpen en super service!
4 July 2019
Odette
Oirschot
Ondanks dat ik daar nog nooit iets gekocht had zeer klantvriendelijk
21 June 2019
Okke Dijkhuizen
Boxtel
Inmiddels 3de scooter gekocht. Faire deal met geode afspraken die in detail zijn nagekomen en meer. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
23 May 2019
Marcel
Kaatsheuvel
Prima duidelijke uitleg. Bied vertrouwen voor de toekomst qua service.... Piepklein minpuntje. Zouden me bellen als de scooter klaar stond... niet gedaan
22 May 2019
Robert
Udenhout
Goede service en afspraak is afspraak
22 May 2019
Paul