Snelle levering, concurrerende prijs

HULPVEREN besteld voor mijn auto. Levering ven de hulpveren verliep vlot tegen een goede prijsstelling. Ben zeer tevreden over deze webshop.

Prima automatten C3 Aircross

Snelle levering van ons bestelde automatten voor C3 Aircross

duidelijke communicatie en komen beloften na

Bestellingontvangstbevestiging onmiddellijk na het plaatsen van de bestelling. De leveringsdatum volgde snel hierna. Op de beloofde datum werden de automatten geleverd en ze pasten perfect. Top

Zelf de verkeerde kofferbakmat besteld, super goed geholpen aan de juiste kofferbakmat. Snelle levering en fijne communicatie!

Had matten besteld met duidelijk vermeld in de omschrijving dat het om ovale gaatjes ging maar kreeg matten opgestuurd met ronde bevestiging's gaatjes (hee kan gebeuren)heb een mailtje gestuurd en werd toen netjes gebeld en kreeg ook netjes de ovale knopjes opgestuurd en snel ook ze lagen de volgende dag in de brievenbus helemaal top,de matten zijn van goede kwaliteit en passen goed een aanrader voor iedereen

Correct van bestelling tot levering

Prima passende automatten.

Ik kan weer veilig rijden met prima passende automatten.

Super snel geleverd

Super snel geleverd en goede kwaliteit.

Super service

Heb destijds een rubberen mattenset gekocht voor mijn auto. Nu was de linker voormat doorgesleten. Dacht dat er nog garantie op at maar dat was niet zo. Toch werd de mattenset volledig Nw vergoed. Super!!!! Uitstekende service.

Alles netjes uitgelegd en netjes verstuurd

Ik moet ze nog gaan gebruiken maar ik dat ze goed zijn . Volgens de uitleg.

Mooie mat lange levertijd

Na de bestelling weinig reactie gekregen maar na een aantal weken werd er ineens een hele mooie mat geleverd.

Duidelijke omschrijving en snelle service

Snelle levering, perfecte pasvorm

Snelle levering, duidelijke werkomschrijving, Perfecte pasvorm

Perfect geleverd zoals het hoort

Alles perfect geleverd Mooi product Past perfect Een aanrader voor iedereen

Geweldig!!!

Besteld en de volgende dag geleverd, Goede kwaliteit en prijs, Een aanrader voor mensen die voor weinig geld een hoogwaardige Automatten willen kopen.

Goede service en topproducten ik ben supertevreden van mijn aankoop

Prima kwaliteit.

Goed en snel geleverd, alleen niet verwittigd wanneer het geleverd word.

alles verliep zo als ze het schreven dus een prima bedrijf een aan beveler

Duidelijke website en goede prijs

Ik kon heel snel vinden welke vering ik. Oest hebben voor onze auto. Goede prijs en snelle levering.

Klasse

Snel geleverd en mat past goed.

Goede service en een mooie kofferbakmat. Ik heb een rubberen kofferbakmat besteld. Het is echt een goede kwaliteit. Bij andere matten lijkt er kunststof in te zitten waardoor de spullen alsnog glijden in de achterbak. Deze mat niet. Een goede degelijke zware kwaliteit, past perfect en de spullen schuiven niet meer door de achterbak.

Betrouwbaar

Dik tevreden met mjn aankoop en ook over ToSjop.nl

Doen gewoon wat ze beloven

Mijn bestelling werd binnen de afgesproken termijn bezorgd. Top Kwaliteis is ook goed

Mooie mat

Op een foto zien producten er vaak goed uit. Beter dan in werkelijkheid. In dit geval was het andersom. Goede foto, maar de mat was nog mooier en beter dan verwacht! Prachtige kwaliteit mat, met een uitstekende pasvorm! Vijf sterren, dik verdiend!

Heerbaan 76

5721 LW Asten