Pluspunten
past perfect.
Pluspunten
Zeer snelle levering van bestelde ondanks dat het als uitverkocht stond aangemerkt.
VerbeterpuntenBevestiging matten is kwalitatief niet zo mooi als origineel maar tot op heden verschuift de mat niet dus functioneerde de bevestiging wel
Pluspunten
Goed product. Duidelijke afspraken over bestelling die men nakomt.
Information regarding delivery and delivery time could be better.
Pluspunten
Ze verlenen super servers echt top
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenProductietijd (indien mogelijk)
Pluspunten
Prijs kwaliteit en levering perfect
VerbeterpuntenDe emails na bestelling kwamen in mijn SPAM terecht hetgeen ik pas na aflevering zag. De levering was super snel.
Pluspunten
Prima website, prima mensen, prima communicatie
Verbeterpunten...
Pluspunten
Snelle verwerking van bestellingen
VerbeterpuntenNog niet
Pluspunten
Er was ieta fout gegaan met mijn bestelling maar helemaal super opgelost zonder problemen en super snel
VerbeterpuntenGa zo door!!
Wat langere levertijd dan van te voren was belooft
Pluspunten
Snelle en goede levering Product bevalt tot nu toe nog prima
Pluspunten
Mooie bestuurdersmat geleverd gekregen met speciale bevestigingsringen die perfect past. Zeer tevreden.