Pluspunten
Pluspunten
Prima levering, volgens afspraak
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
snelle levering goede communicatie via mail
Pluspunten
Optijd geleverd, met deskundig advies
Pluspunten
top , snelle levering , goede prijs.
De bevestigingsogen zitten iets te dicht bij elkaar. Past maar net in de bevestigingsnoppen. Mat is van goede kwaliteit en pasvorm
Pluspunten
dit is mijn eerste bestelling via dit bedrijf. punten zie hierboven
Verbeterpuntenik heb nog onvoldoende ervaring met Kock/parts om verbeterpunten aan te geven
Pluspunten
prima prima .Het diirde even voordat ik reactie had, maar omdat ik ook nog voor de Z3 een automat wilde kopen, adviseerde hij mij hierover en zond ze allebei in 1 pakket. Super de super!!! afz een zeer blije klant
Verbeterpuntenmisschien nog even een autm. mailtjes waarin iets gezegd wordt over de levertijden. Prima verder, hoor!!
Wij communiceren de levertijd reeds bij het product. Het is voor ons moeilijk om vooraf een exacte datum op te geven voor levering.
BEN TEVREDEN
Pluspunten
Duidelijke communicatie middels mails over status van bestelling. Levering volgens afspraak.
Pluspunten
Ik had een verkeerde mat besteld en na telefonisch contact werd er een nieuwe gemaakt en kosteloos omgeruild. Toppie
Producten beter vermelden of het geschikt is voor een bepaalde auto
Deze mat was inderdaad niet perfect in deze auto. Hierop hebben wij de product omschrijving direct aangepast. De matten heeft de klant op onze kosten retour gezonden. Helaas hadden wij geen passend alternatief voor handen.
Pluspunten
De bestelde automatten passen vooraan perfect. Achteraan klopt de maat niet voor de T6.