Pluspunten
VerbeterpuntenIets duidelijker over specificaties. Er zaten geen gebevestigings gaten in achter matten!
Pluspunten
Veel virtuele voorraad
VerbeterpuntenWellicht iets sneller leveren.
Pluspunten
Snelle afwikkeling
Bevestigings punten klopten niet bij seat altea xl van 2010 zelf opgelost door extra(2) bevestigingspunten te bestellen (indraai) nu ziet het er netjes uit!!
Pluspunten
Goede pasvorm
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Verbeterpunten??
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie. Ga zo door
Pluspunten
Breed assortiment van rubberen auto matten .
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenTrack en trace nummer doorgeven.
Pluspunten
Zeer veel keuze, goedkoper dan de originele matten bij de dealer. Alles werd goed ingepakt en in goede staat geleverd.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
je bestelling wordt pas na drie, ja je leest het goed, drie dagen geleverd ;)
Ja mensen, je leest het goed. Dit pakket is pas na 3, lees nog een keer heel erg goed! Ik schrijf 3 dagen geleverd! Toch wil ik het een en ander even toelichten. - Deze bestelling komt op 09-05-2016 om 21:13 uur bij ons binnen. Pakketten worden bij ons op werkdagen tussen 16-17 uur opgehaald. Dit pakket is de eerst volgende dag 10-05-2016 door ons verzonden. - Het pakket wordt in de nacht van 10 of 11 mei gesorteerd en naar het Depot gebracht - Op 11-5-2016 is de zending om 11:08 uur onderweg met de chauffeur, maar blijkt het adres gesloten. - Op 12-5-2016 wordt het pakket bij de buren geleverd, om de klant niet nog langer te laten wachten. En daarom moet deze klant maar liefst 3 dagen wachten op zijn pakket
Pluspunten
Nieuwe mat opgestuurd na scheve stiknaden in 1e mat. Ging zonder mopperen of uitvluchten, zeer goede service !!
VerbeterpuntenMat is wat aan de dunne kant net zoals het opgenaaide hielstuk. Geef klant de keuze tussen standaard of betere kwaliteit
Er is keuze uit een standaard en betere kwaliteit. Standaard kan er gekozen worden voor Naaldvilt matten, daarnaast is er de keuze voor een luxe velours mat.
Graag een mailtje op welke datum de bestelling wordt geleverd.
Helaas kunnen wij niet direct aangeven op welke datum uw pakket wordt geleverd. Op de dag dat het pakket wordt verzonden krijgt u van ons bericht. Daarna ontvangt u de track&trace gevens van de transporteur.
Pluspunten
Telefoon wordt binnen 2 minuten opgenomen. Bij afhalen was het volgens geleverde. Dat vindt ik goed.
VerbeterpuntenDe matten set wil ik graag de gaten voor bevestiging de volgende keer laten maken bij afhalen. Nu weet ik waar de moeten komen. Anders moet bi elke nieuwe maat opnieuw gaten maken in voer kleedt van de auto.
De mattenset is bij ons afgehaald. We hebben aangeboden om de gaten voor je in de mat te maken. Dit was niet nodig heb je toen aangeven.