Pluspunten
goede communicatie (ook als iets later komt)
Pluspunten
Levering e.d was prima
VerbeterpuntenPrijs kwaliteit kan beter
Pluspunten
Levering is heel snel en goed.
VerbeterpuntenHet zou heel fijn zijn als er meer auto producten beschikbaar zou zijn.
Pluspunten
Prima. Keurig afgeleverd.
Pluspunten
Goede, snelle levering
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
snelle en eenvoudige bereikbaarheid via internet. Snelle reactie op een mail. Het bedrijf reageerd zeer snel op een misverstand en lost dit misverstand zelfs na een week helemaal op. Het bedrijf krijgt van mij een dikke 10+
Pluspunten
goede levering
VerbeterpuntenGeen zware nieten gebruiken om de 4 matten bij elkaar te houden, dit brengt schade en zoek hier een andere oplossing voor
Beste,Dank voor het verbeterpunt. De matten worden door onze leverancier standaard op hanger aangeleverd. Helaas kunnen wij daar op dit moment weinig aan veranderen. We nemen het wel mee als verbeterpunt voor de toekomst!Gr. Bart
Pluspunten
Geleverd volgens aangegeven levertijd. Duidelijke website.
VerbeterpuntenMisschien zou de levertijd korter kunnen
Pluspunten
redelijke prijs, snelle bezorging
Verbeterpuntende automatten werden geleverd met gratis montagepunten tegen verschuiven. hoewel men wist welk model auto en van welk bouwjaar zitten de punten toch op een verkeerde plaats zodat ik nu matten heb met gaten en dat ze los in de auto liggen.Heel slecht! Heb zojuist de automatten ontvangen en deze zijn perfect. Bedankt voor het snel oplossen van het probleem. Misschien een tip om bij de bestelling de soort bevestiging te kunnen kiezen, er zijn nogal wat verschillende.
Na contact met de klant bleken de originele bevestigingspunten afgebroken. Hier is door de vorige eigenaar een ander bevestigingssysteem ingemaakt. Hierdoor paste onze mat niet. We hebben een op maat gemaakte mat kosteloos nageleverd.
Pluspunten
Fijn dat de automatten niet alleen als set, maar ook los konden worden besteld.
Ik zie niet direct verbeterpunten voor dit bedrijf.
Pluspunten
correcte afhandeling na het verkeerd verwerken van aflevergegevens door DHL. na 2 dagen hadden wij het bestelde alsnog in huis.Communicatie hierover verliep goed, zowel telefonisch als per e-mail