Pluspunten
Prijs/kwaliteit zeer goede verhouding
Verbeterpuntenleeftijd gebruiker komt niet overeen met wat in instructieboekje staat
Pluspunten
Duidelijke en betrouwbare info over levertijd en de status van de levering. Geleverd product is van goede kwaliteit en betaalbaar.
VerbeterpuntenPlaat zat afwijking in
Pluspunten
VerbeterpuntenBij de automatten die ik gekocht had zaten maar voor 2 matten bevestigingsschroefjes bij terwijl ik er voor 4 matten nodig had voor mijn auto.
Pluspunten
prijs/kwaliteit
Pluspunten
Alles ging perfect! Binnen twee dagen had ik de perfecte automat.
Pluspunten
Netjes geregeld
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
duidelijke prijzen en eerlijke handel..
Pluspunten
Duidelijk en punctueel
VerbeterpuntenWebsite deed het niet goed, daar telefonisch perfect geholpen
Pluspunten
Gewoon een goed bedrijf
Pluspunten
Vrijdagavond besteld, zaterdag mail ontvangen dat product maandags op de post gaat en dinsdag met de pakketdienst ontvangen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Een van de gasveren bleek niet goed aan te sluiten en schoot telkens los. Een simpel mail was voldoende om een vervangend exemplaar te ontvangen. Dat is nog eens service. Kock-parts staat nu op mijn short-list!
Pluspunten
Uitstekende service en geleverde goederen
Pluspunten
Afhalen is mogelijk. Bij afhalen bleek dat één onderdeel niet paste airco drukschakelaar), waarschijnlijk van een nieuwer type auto. Dat hoefde ik dan ook niet af te neen en af te rekenen.
VerbeterpuntenDatabase niet helemaal juist in mijn geval.
Pluspunten
Zeer goede producten voor prijs/kwaliteit Zeer snelle levering Zeer Goede dienst na verkoop nog maar één keer een verkeerd onderdeel in verpakking, geen probleem één mail en alles netjes opgelost ( TOP )
VerbeterpuntenGewoon zo verder doen
Pluspunten
Snelheid van handelen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Net product gunstige prijs!
VerbeterpuntenProduct wijkt af van het originele materiaade originel. De rand afwerking van de originele Peugeot mat is licht grijs de geleverde mat is zwart afgewerkt, omdat ik alleen een bestuurders mat heb besteld ziijn de voormatten nu niet identiek boven dien is de originele mat zwart en de geleverde mat gemeleerd,waarschijnlijk had ik de velour uitvoering moeten bestellen of bijde voormatten.
Pluspunten
Twee bestellingen hier geplaatst. De eerste ging makkelijk via de site; d.m.v. het ingeven van je kenteken weet je zeker dat je de juiste materialen besteld. Voor de tweede bestelling persoonlijk contact gehad en tevens goed geholpen met mijn bestelling.