Pluspunten
Na bellen voor een goedkoper onderdeel met dezelfde kwaliteit.
Pluspunten
netjes gebeld dat er een onderdeel niet op voorraad was en er wel een vervangend onderdeel voor was
Pluspunten
Snelheid, juiste communicatie
VerbeterpuntenAccu verpakking
ietwat nerderige interface, maar het werkt voor mij wel. Maar ik ben een nerd :-)
Pluspunten
Uitgebreid assortiment. Snelle levering. Goede kwaliteit van producten. Complete en correcte levering. Extra korting op vervolg aankoop.
VerbeterpuntenTijdens het bestellen moest ik de bestelling meerdere keren opnieuw invoeren omdat het winkelwagentje steeds leeggemaakt werd.
Pluspunten
Super goede service, Snelle afhandeling!
VerbeterpuntenZo door gaan! Goed bedrijf!
Pluspunten
Snelle correcte service
Pakket kwam nat aan. Doos was aan 1 kant nat. Mat zat opgevouwen in de doos de vouwen zijn er nu nog niet uit....
Pluspunten
Ik kon via de telefoon uitleg krijgen over welk onderdeel ik precies nodig had. En altijd leuk om een klein cadeautje bij je bestelling te krijgen.
VerbeterpuntenGoedkopere afleverkosten
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Keurig netjes order afgehandeld en ruim binnen de opgegeven tijd geleverd.
VerbeterpuntenWat minder e-mailtjes sturen. Voor een ordertje van € 40,-- is 7/8 mailtjes wel een beetje veel.
Pluspunten
- Goede, toegankelijke informatie over het product en zelfs de verwerking daarvan - vlotte en verzorgde levering - naar het zich laat aanzien: goed product tegen nette prijs
Pluspunten
Snelle service, correcte afhandeling, scherp geprijst.
Pluspunten
goede kwaliteit producten
Verbeterpuntenbeter beschrijving van de producten eerst gemailt voor te bestellen na besteld te hebben kreeg ik weer bericht van hen dat ik bij moest betalen voor de sportbrakes dit had ook in een keer gekunt
Helaas is door de fabrikant de verkeerde afbeelding gebruikt bij het product. Hierdoor lijkt het dat u de sport remschijven koopt, terwijl bij de artikel omschrijving dit niet wordt aangegeven.
Pluspunten
Nette service, duidelijke communicatie en komen afspraken snel na.