Pluspunten
Bestelling was zeer snel geleverd ondanks dat het niet op voorraad was. Prima kwaliteit onderdelen.
Pluspunten
product makkelijk te vinden snelle levering
Pluspunten
Snelle levering van het produkt
Pluspunten
Mooi afgewerkt,de kleur is okee.
VerbeterpuntenDe mat is niet al te dik...[ weet nog niet hoe lang hij meegaat ] Vond het niet echt goedkoop voor 1 mat.. Was waarschijnlijk niet op voorraad..???
Pluspunten
Site was vriendelijk in gebruik
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit oliën, en keurig de eerstvolgende werkdag geleverd. Prijs is ook OK.
Pluspunten
Goede kwaliteit aan scherpe prijzen Duidelijke website Prima service
VerbeterpuntenVooral zo verder blijven doen
Pluspunten
Makkelijk via kenteken het juiste onderdeel te vinden.
Pluspunten
Snel besteld zonder problemen..
VerbeterpuntenEen mobiele site zou fijn zijn
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en goede communicatie. Zelfs tijdens de vakantie. Snelle levering!
VerbeterpuntenGeen!
VerbeterpuntenGoedkoper
Pluspunten
Pluspunten
Goeie kwaliteit en supersnelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bestelling was verlaat omdat er een fout was gemaakt bij Kock-Parts Zij maakten mij daar ZELF op attent en vergoede ter compensatie de verzendkosten. GROTE KLASSE. Er waren ook problemen met het bevestigings systeem en dat werd na een telefoontje direct en correct opgelost. Kortom een zeer net en betrouwbaar bedrijf wat ik bok iedereen kan aanbevelen.
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken, nogmaals, vol lof over alles