Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie
Pluspunten
Goede terugkoppeling van de bestelling middels duidelijke mail bevestingingen. Snelle levering van de bestelde onderdelen! TOP!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Goed assortiment
Pluspunten
Prima levering, goede service
Pluspunten
Goede communicatie. Ook wordt er moeite gedaan m.b.t. het verkrijgen van onderdelen die niet standaard in het assortiment zitten.
Verbeterpunten-
Pluspunten
de site werkt niet erg lekker, je kunt niet gemakkelijk terug naar een auto, Ook was mij niet duidelijk hoe ik als ik iets in mij winkelwagentje heb, het ook daadwerkelijk kan bestellen.
Pluspunten
Er is geleverd is volgens afspraak en in de gevraagde kwaliteit.
VerbeterpuntenEen andere pakketdienst.
Pluspunten
nog te kort eigenlijk om te kunnen beoordelen maar lijkt me prima materiaal voor een goede prijs.
Verbeterpuntende mat is te smal; hij ligt ofwel te krap ofwel in twee delen - hetgeen eigenlijk automatisch gaat want de puzzelstukken blijven niet zo heel goed in elkaar zitten (missch mede door het net te smal zijn).
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede prijs en kwaliteit. 100% passend.
Pluspunten
supersnelle levering, alles in overleg te regelen, goede telefonische bereikbaarheid, goedkoop
Pluspunten
Bij dit bedrijf al diversen onderdelen besteld gehad en tot nu toe nog altijd tevreden, veel onderdelen voor een goede prijs en snel geleverd. Bij vragen telefonisch altijd bereikbaar.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle en correcte verzending.
Pluspunten
Fijn dat je een losse bestuurderspartij kan bestellen!
VerbeterpuntenWel duur, 1 mat.
Pluspunten
De mattenset werd snel geleverd
VerbeterpuntenDe pasvorm is heel slecht..
Pluspunten
Snelle levering van goede en pasklare matten..
VerbeterpuntenIk zou nog een setje bevestigingspunten krijgen. Helaas nog niet gekomen.
Pluspunten
VerbeterpuntenLeverdatum beter aangeven in de email
Pluspunten
Makkelijk bestellen... Keurig geleverd
VerbeterpuntenAlles ging perfect