Pluspunten
telefonisch benaderbaar
Pluspunten
Niet duur, afspraak binnen 10 dagen geleverd, klopt!
VerbeterpuntenDe originele bevestiging waarmee wordt geadverteerd, klopt niet! Ik heb zelf maar de originele bevestiging van de oude mat overgezet, anders had ik ze teruggestuurd.......
Pluspunten
Geleverd
Verbeterpuntenminder grote verpakking
Pluspunten
Bij de bestelling ontbraken door de verzending de bevestigingsdelen. Heb ik gemeld en is meteen nagestuurd! Super service en vriendelijk contact.
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Snelle levering en goed product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Binnen de 2 weken heb ik de automatten ontvangen.
VerbeterpuntenIk had eerst automattenset ontvangen, doch er zat op de bestuurdersmat een fabrieksfout. Zonder problemen heb ik binnen de 2 weken daarop kosteloos een nieuwe set ontvangen. Ik ben dus zeer tevreden van de service.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
VerbeterpuntenWord aangeboden als origineel. Alleen kleur komt niet overeen. Geleverde was donker zwart origineel in auto is antraciet/ donker grijs. Helaas nu kleur verschil
Pluspunten
Snelle levering product voldoet perfect aan beschrijving
Pluspunten
goede afhandeling.
Pluspunten
goede kwaliteit matten
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling van fout geleverd product. fout product kon franco teruggestuurd worden. Levering correcte product wordt na 1 week uitgeleverd. (levertijd was voor mij geen probleem)
VerbeterpuntenFout geleverd product; een extra controle stap voordat het product verstuurd wordt zou hier helpen.
Helaas is er door verschillende personen een fout gemaakt. U heeft het verkeerd geleverd product franco retour kunnen zenden. Later is het juiste product alsnog afgeleverd.
Pluspunten
Alleen maar
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goede site
VerbeterpuntenBij onze vloermat voor de t5 Zit een kale rand van het dubbelvouwen Dit is er jammer voor een mat van 60€