Pluspunten
Pluspunten
duidelijke site, kwalitatief goede onderdelen
Pluspunten
Correcte afhandeling van de bestelling. Keurige prompte melding dat de artikelen besteld waren en na drie dagen wederom dat ik ze kon ophalen. Bestelling werd gedaan alvorens ik betaald had hetgeen vertrouwen oplevert bij de consument.
VerbeterpuntenGeen, alles zo houden svp.
Pluspunten
Pluspunten
fijn zo te bestellen,
Pluspunten
nette levering
VerbeterpuntenAangeven wat de verwachtte leverdatum is. Ik moest zelf bellen en kreeg toe te horen wordt morgen verzonden. Roept bij mij twijfels op.
Pluspunten
Alles voldeed aan de verwachtingen. Goede info m.b.t. het proces van order, productie en levering
Pluspunten
Helaas geen originele mat van de bestelde Opel Meriva.
Pluspunten
Heel tevreden over de informatie omtrent uitlevering, en status van het bestelde goed.
Snellere levertijd
Pluspunten
Eerst gebeld of het product leverbaar was en wat de levertijd was. Ben snel teruggebeld met levertijd, deze bleek ook achteraf te kloppen. Prima.
VerbeterpuntenWebsite kan iets gebruikersvriendelijker zijn.
Pluspunten
duidelijk en direct contact. zelfs binnen een paar minuten.. werelds als je snel iets nodig hebt
Verbeterpuntenmeegaan met de laagste prijs..had de onderdelen ook voor 20 euro minder kunnen kopen bij de concurrent.
Beste Suniel, Wij proberen onderdelen altijd voor de scherpst mogelijk prijs aan te bieden. Soms kan de prijs echter niet scherper. Snelle levertijd van 1 werkdag is ook wat waard. Met vriendelijk groet, Bart Kock-Parts.nl