Pluspunten
Snelle correctie afhandeling
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering. Gaat tot het uiterste voor zijn klant.
Pluspunten
kock-parts was niet de enige die het onderdeel aanbood, maar wel de enige die het ook kon leveren. Na 1,5 jaar zoeken dan toch gevonden bij kock-parts.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Als je per ongeluk dezelfde of verkeerd bestelt dan bellen ze even oo.
VerbeterpuntenOp de site duidelijk aangeven of die onderdelen thuis bezorgd wordf.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding, mogelijkheid om af te halen (ook 's avonds).
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel geleverd,professionele uitstraling.
VerbeterpuntenOnduidelijke berichtgeving teveel onder elkaar
Pluspunten
afspraken, bestelling en levering worden snel en correct afgewikkeld.
Verbeterpuntende maatvoering voor de golf cabrio 3 was niet helemaal correct als je deze matten vergelijkt met de originelen. niet geheel duidelijk wat je moet aangeven bij levertijd.
Pluspunten
correcte levering
Verbeterpuntenhoge verzendkosten
Pluspunten
Per abuis had ik een mat met de verkeerde bevestigingsclips besteld. Hierover heb ik een mail gestuurd en kosteloos werden er nieuwe clips opgestuurd. Hele goede service!
Pluspunten
Meer spullen verkopen. Koop ervaring is prima
VerbeterpuntenGeen DHL for you pakketdienst meer gebruiken. Pakje was by buren afgegeven zodat pakket bezorger niet nog een keer hoefde te komen.
Pluspunten
Goede website, communicatie over levering
VerbeterpuntenGeen, was geen bijzondere bestelling