Pluspunten
Goed bedrijf die enthousiast de afspraken nakomt.
VerbeterpuntenTe bescheiden. Met name in de particuliere markt.
Pluspunten
Er was een besteld artikel niet leverbaar, en werd dezelfde dag nog gebeld dat ze niet konden leveren en dat ik mijn geld terug zou krijgen, ook dat stond er binnen no time... Super geregeld en snel!
Pluspunten
De gekozen mat bleek niet goed te bevestigen, keurig een maatwerk oplossing toegezonden gekregen! Prima kwaliteit matten.
Pluspunten
goede communicatie en levering
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenLeveringssnelheid
Pluspunten
Informatie over de voortgang van de bestelling. Bestelprocedure. Mooie automatten.
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenVragen of er bevestiging in de automat moet worden gemaakt
Pluspunten
snelle communicatie en informatie over stand van zaken
VerbeterpuntenIk was in de veronderstelling een originele mat te hebben gekocht. Bij levering bleek dit niet zo te zijn. Mat is verder prima.