Pluspunten
Pluspunten
Geleverd zonder bevestiging terwijl dit wel was aangegeven, echter na een mailtje (met zeer snelle reactie) is dit direct opgelost en wordt er een nieuwe bestuurdersmat opgestuurd. Top en een snelle nazorg!
VerbeterpuntenLevertijd is aan de lange kant, maar in principe logisch omdat je niet van alle modellen auto's alle matten op voorraad kunt (in ieder geval niet wilt) hebben.
Pluspunten
snelle levering,mooie kwaliteit automatten,en past perfect op de orginele bevestigings plaatsen !!
Pluspunten
Pluspunten
Lage prijs van de accu, zeker door de mogelijkheid de oude accu op te laten halen voor geld.
VerbeterpuntenBesteld bij AccuSjop.nl, maar halverwege de bevestigingsmails was ik ineens klant bij Kock-parts geworden...
Pluspunten
Met een e-mail werd exact het juiste type accu voor mijn auto geadviseerd die ook helemaal precies paste.
VerbeterpuntenLink voor het ophalen van de oude accu werkt (nog) niet. Werd wel netjes per e-mail opgelost.
Pluspunten
Goede service met een luisterend oor en (heel belangrijk) de verzonden accu was heel goed verpakt.
Pluspunten
Duidelijke website Komen afspraken na Leveren op tijd
Pluspunten
Er miste een onderdeel. Na een e-mail van mij werd deze alsnog via de reguliere post opgestuurd en werd binnen 2 dagen bezorgd. Goed hoor.
Pluspunten
Complete levering, tracking beschikbaar
VerbeterpuntenOnderdeel was in back-order, op zich geen probleem; doch mss aangeven op de site als de levertijd langer is dan normaal
Pluspunten
VerbeterpuntenGaten voor bevestiging zitten op verkeerde plek
Pluspunten
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
VerbeterpuntenOnduidelijke communicatie door gebruik meerdere firmanamen (automattensjop, automattenshop, kock-parts) Geen indicatie voorraad op website automattensjop.nl Geen indicatie levertijd op website of in communicatie Geen aflevering bij buren op vrijdag, 2e poging pas op maandag