Pluspunten
Bestellen vanuit je luie stoel. Beloofde levertijd in dit geval 5a 7 werkdagen keurig nagekomen. Kwaliteit is goed, net als de pasvorm. En bijna 20 euro goedkoper dan de echte dealer. Thuis bezorgd en wel. Mag dat vw logo achterwegen blijven! Proef staaltje werkt goed en werd keurig verrekend.
VerbeterpuntenZelfs bij de luxe kwaliteit velours matten zit er een verdikt stuk op, bij de bestuurders mat. Dit stond alleen vermeld bij de dunne goedkopere kwaliteit. Geen probleem, was in dit geval positieve bijkomstigheid.
Pluspunten
makkelijk contact te maken en snel een antwoord
Pluspunten
Zeer goed contact gehad met eigenaar. Hij denkt heel goed mee in oplossing. Een artikel retour gestuurd zeer goede afhandeling.. In de toekomst bestel ik zeker onderdelen hier. De prijs kwaliteit is erg goed!!
Pluspunten
voormatten passen goed
Verbeterpuntenachtermatten passen niet goed en krullen opo
Beter maatwerk mbt. automatten. Automatten passen, maar zijn niet echt maatwerk.
Pluspunten
Eerste keer in webshop besteld. Binnen twee werkdagen was het pakket geleverd. Prijs is scherp ten opzichte van andere webshops.
Ik had dit product voor iemand anders gekocht maar vond het een erg lange levertijd. De ene week op donderdag besteld en de week erop pas op vrijdag geleverd... Zou je tegenwoordig toch vlotter verwachten.
Beste,Wij proberen altijd zo helder mogelijk te communiceren met ons klanten.Automatten worden alleen op bestelling gefabriceerd. Omdat wij meer dan 2500 verschillende automatten in 4 verschillende kwaliteiten kunnen leveren, zijn deze niet op voorraad. Daarom staat bij ieder product in de webshop een indicatie van de levertijd vermeld (5-10 werkdagen). In dit geval zijn de matten na 6 werkdagen geleverd. Met vriendelijke groet, AutomattenSjop.nl
Pluspunten
Bij de bestelling via de telefoon zeer vriendelijke behandeling , en de tijd nemen om mee te zoeken .en wat er beloofd word , ook word nagekomen.. de spullen netjes en goed verpakt.
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Netjes geleverd,
Verbeterpuntengeen bevestigingsmiddelen meegeleverd, kwaliteit is niet echt goed, erg dunne automatten.
Pluspunten
Persoonlijke benadering, extra check
Pluspunten
goede kwaliteit matten
Verbeterpuntenbevestigingspunten sluiten niet precies aan
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Men attendeerde mij erop dat hetzelfde product goedkoper leverbaar is.
Pluspunten
Goede telefonische hulp snelle levering