Pluspunten
Na bestelling up to date over de (snelle) levering. Na ontvangst contact opgenomen over de bevestiging die niet past in mijn auto. Binnen no time een oplossing en kosteloos vervanging opgestuurd gekregen. Top!
Pluspunten
levering - deze kwam laat te laat omdat hij in backoffice was en op mijn vraag hoe lang het nog zou duren voordat de matten zouden komen werd snel gereageerd. (maar geen voortaan gelijk een indicatie aan aub)
VerbeterpuntenIk was net van plan een geiiriteerde mail te sturen over waarom er geen bevestigingspunten in de mat zitten toen het mij pas op voel dat dat een 2,50 extra is. Persoonlijk ben ik echt van mening dat dit toch standaard is! je besteld toch ook geen online schoenen zonder veters? het slaat echt nergens op! - ontevreden klant!
We hebben contact opgenomen met de klant. We hebben kosteloos een set originele bevestigingen nagestuurd.
Pluspunten
snelle levering, geweldige voorwaarden waar ze voor staan. afspraak nakomen.
Pluspunten
Zeer goede service!
VerbeterpuntenGraag zou ik de volgende keer willen weten hoe laat DHL precies mijn oude accu af komt halen.
Nee
door de \\\"handmatige\\\"betaling ipv ideal werd de orderstatus te laat veranderd waardoor de levering per saldo te lang duurde
Pluspunten
Alles werd duidelijk via eamail gedaan. De
Verbeterpuntenfoto,s mogen iets duidelijker. met name van de automatten
Pluspunten
Ken het bedrijf te weinig om een oordeel te geven
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
uitstekende pasvorm van de bestelde matten, prijs is goed, levertijd is oke. duurzaamheid van de matten moeten we nog even afwachten
VerbeterpuntenAls iets besteld moet worden bij de fabriek even aangeven hoelang het duurt voor de consument het dan in huis heeft
Pluspunten
Snelle levering van kwaliteitsproducten
Pluspunten
Doen hun huiswerk goed snelle jelle kwa levering
Pluspunten
Snelle reactie via de mail vriendelijk
VerbeterpuntenEnige minpunt was dat ipv een raammechanisme voor handhendel een elektrisch mechanisme werd bezorgd
Pluspunten
Mooi product voor een nette prijs.
VerbeterpuntenLevertijd.