Pluspunten
Ik werd netjes te woord gestaan en kreeg goede uitleg, verder werd het product snel geleverd zoals beloofd de volgende dag.
Verbeterpuntenmen zou de kapotte accu ook later nog aan de hand van de bon kunnen inleveren indien men in de buurt is indien dat op het moment van aanschaf niet mogelijk was.
Pluspunten
Je wordt constant op de hoogte gehouden van je bestelling. Persoonlijk een verkeerde bestelling geplaatst, dit kon zonder problemen terug gestuurd worden. Top service!!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel geregeld en goed verpakt
Pluspunten
klein extraatje bij zending werkt positief, snelle levering,ga zo door
Pluspunten
top kwaliteit voor goede prijs
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering en lage prijs.
VerbeterpuntenBetere fotos bij de producten
Hartelijk dank voor de beoordeling en het verbeterpunt. Natuurlijk is een duidelijk foto bij de producten belangrijk. De afbeeldingen van de producten worden door de producenten/fabrikanten aangeleverd in de database. Wij hebben daardoor geen invloed op de kwaliteit van de afbeeldingen, maar zullen het wel als aandachtspunt melden bij de toeleverancier van de database. Team Kock-Parts.nl
Pluspunten
kon er met een vrachtwagen niet komen zij kwamen het brengen naar de rand van de stad en netjes op afgesproken tijd
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had graag een handleiding bij mijn product gehad, maar ik weet niet of deze er standaart bij zit of niet.
nee
Pluspunten
snelle reactie na tel inspreken
Verbeterpuntennee
afspraken nakomen
We hebben telefonisch contact gehad met de klant. Het pakket blijkt te blijven hangen in het sorteerproces van PostNL. Hierdoor is de levertijd met minimaal 4 dagen vertraagd en is het door overmacht niet mogelijk om aan de eigen levertijden te voldoen.
Pluspunten
goed geordende catalogus
snellere verzending, letten op levering van orders!
Pluspunten
Zie waardering hierboven. Geen voorraad maar toch de bestelling in 1 dag geregeld.
VerbeterpuntenBlijf deze kwaliteit leveren.
Pluspunten
Snel, kundig, goedkoop
Pluspunten
service prijs
Pluspunten
Snelle en juiste levering! het product was zoals besproken.