Herhaald probleem met niet-beschikbare onderdelen

Ik heb twee keer onderdelen besteld losse onderdelen besteld en bij beide één onderdeel niet in voorraad. het ging telkens ober dezelfde onderdeel.

Altijd goed en oem delen snel geleverd

Duidelijke website en vlotte levering

Goede snelle levering. Top

Goede snelle levering, ik ben zeer tevreden.

Ik vind het een super bedrijf,netjes verpakt en de echte originele onderdelen. Mijn Aprilia sxr50 loopt weer netjes.

Ze hebben alles

Makkelijk te vinden

Erg trage verzending.

In december spullen besteld. Duurde bijna 2 weken voor het verstuurd werd en ik het in huis had.

Gewoon goed en snelle leveringen

Goed en duidelijke website, lekker veel op voorraad en leveringen lopen lekker vlot.

Fijn bedrijf om spullen te bestellen.

Fijne site om spullen te bestellen en geven ook een alternatief aan als iets duur is. En het word goed verpakt en snel verzonden.

Zeer goede service snel verzonden

Absoluut een aanrader zeer snelle reactie op vragen via contact formulier. En kennis van technische vragen

Geweldig en snel

Vriendelijk en altijd snelle reactie terug.

Top producten en top service!!

Snelle bezorging met goed service.

Ik word goed op de hoogte gehouden. De snelle bezorging word waargemaakt. De bestelling is ook netjes verpakt.

Perfect in orde

Snelle levering, goede kwaliteit. We moeten wel nog zien of de kabel effectief past

Altijd prima in orde en goed traceerbaar

De bestelling was er pas na anderhalve week.

De website werd aanbevolen, de betaling mislukte en ineens werd ik opgescheept met een betaling achteraf, dit gaf blijkbaar extra vertraging in de bestelling, van vrijdag bestellen kreeg ik op dinsdag te horen dat er een uitlaat pakking niet op voorraad was, uiteindelijk een week later verzonden. Ik probeer de volgende keer maar weer een andere webshop.

In the last 5 orders they never let me down!

Fast shipping, easy-to-use website, and high-quality products. Highly recommend!

Goede site, alles makkelijk te vinden. Verzendkosten te hoog voor een klein onderdeel.

Snelle levering, duidelijke prijzen, kwaliteit!

Alles goed geregeld en snel geleverd

Prima ga zo door

Top en snel geleverd

Strakke organisatie: is aan te bevelen. Henk L Nijverdal..

Het juiste product de dag na de bestelling geleverd.top

Het juiste product werd de dag na de bestelling geleverd. Top service.

Goeie service

Geweldig!!!

Alles netjes geregeld en snel bezorgd. Achteraf nog een kleine wijziging gedaan in de bestelling.Ook dat werd netjes opgelost en verrekend.

Topbedrijf

Prima bedrijf met een erg goed assortiment en snelle (buiten de verzenddienst om) levering! Jammer dat ze werken met UPS, die er altijd een zooitje van maakt bij mij qua leveren! Dit doet afbreuk aan hun bedrijf!

Netwerk 130

1446 WR Purmerend