Laden reviews...
148 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen blijven de reacties positief. Klanten waarderen snelle levering, duidelijke productinformatie en vriendelijke klantenservice. Soms worden verzendkosten of levertijden genoemd als verbeterpunt. Al met al wordt Easyparts gezien als betrouwbaar en klantgericht.
Dat UPS de Produkten vast houden, kunnen zij niks aan doen!!!
11 July 2026
Mike Peters
Swalmen
I.
11 July 2026
Jaap
Bronckhorst
Super goede service. Snel reactie op vragen en denken mee in oplossingen. 1 onderdeeltje was helaas beschadigd geraakt tijdens transport. Maar dit werd direct zonder verdere vertraging opgelost. Super service! Hier kunnen veel bedrijven wat van leren.
8 July 2026
Bas
Z
Ok
7 July 2026
E
Zaandam
niet alleen een dag te laat , maar nog extra een dag vetraagd wegens afleverpunt gesloten. UPS niet de eerste negatieve ervaring ermee, post nl en B post zijn stukken beter ik kreeg bericht dat de levering in de late namiddag zou plaatsvinden, om 19:06 kreeg ik bericht dat het pakje in een afhaalpuntgeleverd was in plaatst van bij mij thuis, Ik woon langs dezelfde baan op 1km van het afleverpunt, en wij waren de ganse dag thuis. de bestelde onderdelen waren wel netjes verpakt en 100% ok, ik hoorde in het afhaalpunt dat ze veel klachten krijgen van UPS
6 July 2026
JP
Pittem
EasyParts heeft zeer goede ervaringen met UPS. Het is spijtig dat deze klant een negatieve ervaring had.
Tip: Maak éénmalig bij UPS een "Mychoice" account aan en je kunt niet alleen de zendingen van EasyParts maar ook van alle andere webshops die via UPS verzenden heel eenvoudig beheren.
Op tijd binnen netjes verpakt
5 July 2026
Ronald De Jager
Joure
Altijd originele onderdelen te krijgen
5 July 2026
R.W.
Hooge Zwaluwe
Snelle levering. Systeem geeft alternatieve productwn aan voor originele onderdelen die erg duur kunnen zijn of niet meer gemaakt worden.
Alexander
Hellevoetsluis
Ik ben zéér tevreden algemeen, maar ik geef "MAAR" een 7 omdat één onderdeel niet echt geschikt was voor mijn Vespa 125cc GTS bouwjaar 2007, met name het kraantje met filter dat rechtstreeks de benzinetank ingaat ( dus waar de benzine eigenlijk naar buiten hoort te komen, maar in mijn geval kwam niks uit) Dan maar terug het oude onderdeel gemonteerd en alles werkt terug perfect. Alle andere bestelde onderdelen waren wel goed.
Jan De Meyer
OUTER
Pozdravljeni Vse super dobra roba in dostava.
Robert Klenovšek
Ribnica na Dolenjskem
Al redelijk vaak bij easyparts besteld. Het voldoet me goed, daarom bestel ik hier vaker.
Bauke
Grootegast
Ik kreeg een mailtje dat er iets mis is gegaan met mijn bestelling graag meer over
shailesh Rampersad
Almere
Volgens de administratie van EasyParts is de bestelling met 1 dag vertraging afgeleverd. Aangezien de klant in de review beschrijft dat er iets mis is met de bestelling en de klant geen contact heeft opgenomen met de klantenservice van EasyParts, hebben wij het initiatief genomen en contact opgenomen met de klant. Helaas, is hier tot op heden niet op gereageerd.
TIP: heb je een vraag of opmerking over je bestelling? Neem rechtstreeks contact op met de klantenservice van EasyParts, zodat er snel naar een oplossing kan worden gezocht.
Jammer dat tuning onderdelen die op de site te koop staan met levertijd die in werkelijkheid onhaalbaar zijn of niet leverbaar blijken, nu bij m'n N max, voorheen ook voor een SH150. Gangbare onderdelen loopt prima, zeer tevreden over.
10 June 2026
tony
Wijchen
Omdat EasyParts ook vele niet gangbare artikelen aanbiedt kan het wel eens voorkomen dat deze een langere levertijd blijken te hebben dan onze fabrikant heeft opgegeven.
EasyParts hanteert het principe "beter te koop met een langere levertijd dan helemaal niet te koop".
snelle en correcte afhandeling van originele MBK scooter onderdelen alles wordt netjes verzonden, en je krijgt een goede update wanneer je goederen worden verstuurd met een tracking code goede prijs kwaliteit, is er een probleem dan wordt het snel verholpen door easy parts bedankt
Franky
Aalst
Fijne site en snel geleverd.
paul
Munstergeleen
Sumarno
Heerhugowaard
Officiële Yamaha onderdelen bestellen en super snel geleverd
joachim
Gent
Ik, GR Gibbes klant nr 684523 Bestels nr 6605037 Ging op 4-5-2026 naar Tabeya winkel om terug te posten, ze hadden storing dus kan niet scannen, kom de chauffeur van UPS ,ik vraag hem kan je deze meenemen hij keek zegt jawel,,ik vroeg hem krijg ik geen bewijs, hij zei.kom op je email, ,maar nog niks gehoord, geen email geen bewijs , niks,, alles ging fout, hoop dat het goed komt dat ik mij. Geld terug krijg.
Glenn Gibbes
Amsterdam
Uiteraard heeft de klant zijn geld teruggekregen.
Levering op tijd
Andre
Roeselare
1e zending goed ontvangen 2e zending was fout gegaan was niet bezorgd. Heb het moeten ophalen bij een depot
6 June 2026
Patrick
Helmond
6 June 2026
Steve
brugge
Mijn ervaring met easyparts is goed ze hebben gewoon de onderdelen die ik nodig had en het was netjes binnengekomen
3 June 2026
Duncan
Soest
Altijd goede voorraad, en uitstekende klanten service die je snel en vriendelijk te woord staan.
3 June 2026
Shalendra
Spijkenisse
Altijd goede originele onderdelen , en redelijk Snel geleverd.
2 June 2026
R.W.
Hooge Zwaluwe
Houd ze eigen aan de levering en keurig op tijd zeker niet de laatste keer dat ik hier iets besteld heb gewoon weg geweldig
1 June 2026
Leo