EasyParts heeft meer dan 175.000 originele onderdelen in het assortiment en een enorm magazijn met meer dan 100.000 onderdelen en accessoires op voorraad. Het kan wel eens voorkomen dat een niet voorradig onderdeel een langere levertijd blijk te hebben dan onze fabrikant heeft opgegeven. EasyParts hanteert het principe "beter te koop met een langere levertijd dan helemaal niet te koop". Op de dag dat de klant een mail stuurde aan de klantenservice van EasyParts met de vraag wanneer zijn bestelling wordt verzonden, kwam toevallig ook het artikel wat in backorder stond binnen. Uiteraard is de bestelling diezelfde dag nog verzonden.
De bestelling is maandag 22 mei 2023 geplaatst, dinsdag 23 mei 2023 verzonden en woensdag 24 mei 2023 door de klant ontvangen. De bestelling heeft inderdaad 1 werkdag vertraging opgelopen.
EasyParts heeft meer dan 175.000 originele onderdelen in het assortiment en een enorm magazijn met meer dan 100.000 onderdelen en accessoires op voorraad. Het kan wel voorkomen dat een niet voorradig artikel een langere levertijd blijken te hebben dan onze fabrikant heeft opgegeven. EasyParts hanteert het principe "beter te koop met een langere levertijd dan helemaal niet te koop".
EasyParts heeft meer dan 175.000 originele onderdelen in het assortiment en een enorm magazijn met meer dan 100.000 onderdelen en accessoires op voorraad. Het kan wel eens voorkomen dat een artikel moet worden besteld en dat deze een langere levertijd blijken te hebben dan onze fabrikant heeft opgegeven. EasyParts hanteert het principe "beter te koop met een langere levertijd dan helemaal niet te koop".