Gewoon super helemaal goed zeer goed advies

Een goede onderdelen leverancier.

Easyparts is vanuit mijn ervaring een goede onderdelen leverancier. Ze hebben veel afwisseling in de onderdelen die ze beschikbaar hebben. Ze hebben zich ook verbeterd ten opzichten van de onderdelen nieuw en oud en de communicatie. Communicatie zou anders mogen. Op deze manier die ze nu al een tijd hanteerd vind ik het soms erg omslachtig. Direct kontakt zou Easyparts sieren. Verder, bleef specialiseren want een hoop mensen kopen toch weer een scooter en willen onafhankelijk worden in het verder ook vanwegen C-19.

uitstekend!

Website werkt makkelijk en ik heb mijn producten snel kunnen vinden. Keurig een mail ontvangen met daarin een track en trace code.

Uitstekende service.

Artikelen waren tijdig en correct binnen. Keurig hoor!

Vlotte levering

Zeer tevreden. Zeker vooe vespa originele onderdelen. Bij mn locale vespa verdeler was het een maand wachten. Hier 2dagen en mn wesp kon weer de baan op. Top...

Veeoriginele producten en snel geleverd

Correcte afhandeling

Zeer sterke prijshandhaving. Netjes afgeleverd!! Afspraken goed nagekomen!

Goed en correct en heel snel .

Goed en correct .

goed. Maar levering kan sneller

goed. maar levering kan sneller

Snel, precies zoals verwacht, vlot geregeld

Goed geregeld

Super goed verlopen

Geen problemen ondervonden en zal er in de toekomst zeker en vast nog stukken bestellen . Proficiat aan het ganse team !!!

netjes snel en scherpe prijs

Netjes en snel afgeleverd tegen een scherpe prijs en kwaliteit is goed.

Goeie service, dure verzendingskosten

Ik had dringend een stuk nodig, ik bestelde het stuk en de volgende dag kwam het al aan. De verzendingskosten zijn wel duur.

Goed met prima product

Product moest besteld worden. Werd netjes op de hoogte gehouden van de levering

Zoals het hoort.

Geen bemerkingen. Keurig verpakt. Alles compleet.

Zeer tevreden over de ganse lijn!

Alles heel vlot verlopen, bestelling goed afgewerkt, goed op de hoogte gehouden van de voortgang. 1 Ster heb ik minder gegeven omdat het product niet voorradig was en de levering daardoor langer duurde. Maar is snel in orde gebracht. Wat ook wel spijtig is dat de vervoerder wel melding maakt van de levering maar dat dit over een hele dag gaat zou beter zijn moest er een levering blok worden opgegeven worden bijvoorbeeld levering tussen 12 en 14u.

Super snel!

Goede kwaliteit en super snelle levering!

helemaal top!!!

geen problemen mee

Snel en correct

Prima webshop. Snel en correct

Topservice

Ik heb al wat vaker hier besteld en nu weer een nieuwe vespahelm netjes in doos afgeleverd en ruim op was mijn pakket bezorgd ga zo door

Niks op aan te melden

alles super geregeld en snel geleverd

snel en goed geleverd

130 Netwerk