Εξαιρετική

Άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Corecte levering

Heel tevreden met de levering. Voordien verschillende mails ontvangen over het juiste moment van levering.

Vlug geleverd en onderdelen paste ook

Lekker snel geleverd en de onderdelen ,paste ook . goed prijs/ kwaliteit vehouding

Zal vaker spullen bij hun kopen

Bezorgen is super en je hoef niet bang te zijn dat je verkeerde onderdelen opgestuurd krijg

Eerst een beetje misgegaan bij levering maar door nieuwe mail toch goedgekomen top mvg

Goede service , je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Veel producten, snelle levering en goede hulp

Altijd snelle levering en als je een mail stuurt krijg je dezelfde dag nog een reactie. Goed bezig!

eenvoudig bestellen en een snelle levering

Onderdelen zijn eenvoudig en snel te vinden op de website , en worden daarna lekker snel verzonden

Erg lang wachtte.

Heb mijn schokbrekers maar het duurde wel erg lang. Corona en post NL maar ik heb toch wel meerdere zaken besteld bij diverse zaken en dat duurde geen weken. Naar goed voordeel van de twijfel zullen ee zeggen haha. Succes met verkoop. Henk

Perfecte levering

Makkelijk te bestellen Klant word goed op de hoogte gehouden tijdens levering 100 procent tevreden

Goeie service

product zoals beschreven en redelijk snel geleverd. Vertraging lag bij UPS - zoals gewoonlijk ... Handleiding was wel enkel in Italiaans ..

Goede service snelle levering

Goede prijzen veel originele onderdelen

top

goede zaak, makkelijk opzoeken van orginele onderdelen en vrij snel geleverd. mocht ik nog wat nodig hebben zien jullie mij zeker terug!

Alles verliep snel en overzichtelijk.

Van bestellen tot thuis geleverd krijgen; volgens mij kan het niet sneller en overzichtelijker.

kwaliteit aan betaalbare prijs

1 minpuntje je kan ze niet bellen alles moet via mail voor de rest zeer goed

mooi

snel geleverd wat je krijgt werkt zoals je verwacht en ook nog eens best goedkoop

Bestelling was volledig in orde

100% in orde

Goede service en tijdig bezorgd

Duidelijke communicatie vanwege niet op voorraad zijn en daarna tijdige levering. Ruim assortiment en prettig geprijsd.

2weken wachten omdat het er niet is

70cc besteld week geleden en paar dagen er voor je mail dak nog 2 weken moe wachten op mijn cc

Perfect onderdeel

Had een remschijf bij een ander bedrijf besteld die zich de nr1 noemt in motor onderdelen maar niets is minder waar , ik kreeg een remschijf die totaal niet paste en hun beweerde dat dat de goede remschijf moest zijn en ze hadden het bij 4 andere leveranciers gevraagd maar konden de smremschijf niet leveren , maar bij easyparts wel , de juiste remschijf en volgens de opgegeven specificatie's , voortaan dus maar gelijk bestellen bij easyparts , ben zeer tevreden met easyparts

Niet wat ik verwachte.

Het is meer groenig dan blauw. Had verwacht dat het blauw/wit zou zijn.

Perfect zoals we gewoon zijn

Alles correct afgehandeld.

Aanrader. Alles prima afgehandeld.

Slecht

Mijn pakketje was beschadigd