Alles netjes gekregen dank u
Swrvice was uitstekend! Het product minder beetje goedkoop merk de powerfilter van TnT de plastic kraste er binnen een halve minut er all af erg jammer maar voor de rest matig.
Het kan altijd zijn dat je niet tevreden bent met je aankoop. Neem dan contact op met de klantenservice van EayParts en volg de instructies voor retouren op de website van EayParts https://www.easyparts.nl/retour. Deze klant heeft de onderdelen waar hij niet tevreden over was teruggestuurd en per omgaande zijn geld teruggekregen.
Product als beschreven. En origineel piaggio onderdeel
Snel en compleet
Makkelijk te bestellen. Snelle verwerking en levering
De stickers die ik had besteld voor mijn brommer werden geleverd met een vouw erin. Hierdoor kan ik deze niet meer plaatsen op mijn brommer. Easyparts is ook niet te bereiken om eventueel te retourneren.
Ben je niet tevreden over je aankoop? Neem dan contact op met de klantenservice van EayParts of volg de instructies voor retouren op de website van EayParts https://www.easyparts.nl/retour. Deze klant heeft geen contact opgenomen met onze klantenservice. EasyParts heeft daarom zelf contact opgenomen en de klant voorgesteld de stickers terug te sturen. Tot op heden heeft klant hier niet op gereageerd.
Ik koop daar graag vriendelijke en snelle helpdesk
Mijn ervaring met Easyparts was altijd top jullie lieten de spullen in het verleden altijd bezorgen met post nl Nu met bezorg dienst UPS wat een K.. bedrijf ik was niet thuis op het bezorg moment maar de buren wel maar niet afleveren bij de buren maar wat doet UPS we brengen het naar een afhaalpunt ruim 15 km verder op dus kon ik weer extra kosten maken om mijn pakte op te halen en ik betaal al Ruim €7 euro bezorg kosten dus dit zijn dubbele kost voor mij wat ik niet echt leuk vind. Mijn advies naar jullie is gebruik geen UPS Maar gewoon post .nl ik wil daar zelfs maar voor betalen. Ik heb in het verleden veel nare dingen mee gemaakt met UPS Pakket niet leveren gewoon kwijt. Pakket voor de deur neer zetten als je niet thuis bent kan dus gewoon mee genomen worden door derde. Pakket in een ander dorp afleveren bij een ophaal punt 15 km verderop Pakket bij een achter een bloembak zetten bij de buren. Geen informatie leveren waar je pakket is. Ik hoop echt dat jullie veranderen van levering bedrijf anders zal ik niet snel meer spullen bestellen.
Onbegrijpelijke reactie.... Wij geven alle vervoerders een groot applaus!! Zij leveren een wereldprestatie met risico voor hun eigen gezondheid. Dit ontgaat deze klant waarschijnlijk even..... EasyParts heeft zeer goede ervaringen met UPS. Tip: Maak éénmalig bij UPS een "Mychoice" account aan en je kunt niet alleen de zendingen van EasyParts maar ook van alle andere webshops die via UPS verzenden heel eenvoudig volgen en beheren.
Onderdelen besteld, niet op korte termijn leverbaar. Order geannuleerd en binnen 2 dagen bestelling gecrediteerd. Zo zouden meer bedrijven moeten werken.
Ik zocht een stuurkap voor mijn scooter ,hier gevonden precies in de goede kleur ,super blij mee. Alleen de doos was niet goed, slappe doos en was open gescheurd, maar de kap was gelukkig niet beschadigd.
Voor 16:00 besteld alleen niet de volgende dag maar een dag later! Maar even tevreden!
Enigste wat ik miste wat een goede omschrijving zodat ik zeker wist dat ik het juiste product had. Uiteindelijk bleek dit gelukkig wel zo te zijn
Deze klant heeft een zadelovertrek besteld. Zowel uit de omschrijving als uit de afbeelding blijkt dat het een zadelovertrek betreft. Ook staat aangegeven op welk voertuig de zadelovertrek past. Bij twijfel eerst onze klantenservice vragen vóórdat je besteld.
Snelle reactie, correct opgelost.
Was alleen jammer dat mijn banden niet op voorraad waren. Daarom kreeg ik de rest van de spullen ook nog niet binnen Voor de rest top gegaan hoor. Groetjes hans.
Easyparts is een fijne overzichtelijke webshop. Prijzen zijn okee communicatie zou iets beter kunnen. De leveringen gaan meestal goed maar ik heb nu twee keer plaatwerk besteld waarvan een met kleurverschil en de andere met twee soort van afdrukken in de lak precies in het gezichtsveld beide kreeg ik als antwoord dat de leverancier zegt dat het geen productfouten zijn. Ik krijg wel een creditfactuur maar ik hoor niet meer wat ze er zelf van vinden. Aanbevelen: technische onderdelen Ja / plaatwerk nee
Klachten over productiefouten worden altijd aan de leverancier voorgelegd. Wij hebben van de leverancier bevestigd gekregen dat de kleur in orde was. Waarschijnlijk is het oude plaatwerk op de scooter door de zon verkleurd. Een nieuw onderdeel sturen lost dit probleem niet op, we hebben daarom de klant zijn geld teruggegeven. Wij antwoorden altijd binnen 24-uur(op werkdagen) op e-mails. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt.
Heb een vespa van 1998,ze hebben nog een redelijke aanbod in huis Site is overzichtelijk en alles wordt snel geleverd Mvg,Guy
Ik ben tijdig geïnformeerd over de te verwachten levertijd en het werd zelfs iets eerder afgeleverd. Zeker een bedrijf waar ik meer onderdelen zal bestellen.
Wanneer er bij de onderdelen staat dat ze voorradig zijn ,en als de bestelling is afgerond krijg je een mail dat sommige onderdelen niet voorradig zijn.Dan kan je wachten op uw bestelling tot alle onderdelen binnen zijn.Dit vind ik geen goede service!
Om extra verzendkosten te vermijden kun je wachten tot je bestelling compleet is of het niet direct leverbare artikel annuleren. Een deellevering is altijd mogelijk, echter wel tegen betaling van de werkelijke verzendkosten. Je kan een deellevering eenvoudig via je eigen EasyParts account aanmaken.
Mijn start was een valse. EasyParts heeft de annulatie van mijn order met veel langere dan beloofde levertijd zonder morren geaccepteerd (en vlot terugbetaald). Deze tweede order liep op rolletjes: vlot bestelproces, artikel (inmiddels) op voorraad, snel geleverd. Verpakking OK (beter dan een concurrent) en het onderdeel past in één keer (was ook anders, elders). De volgende keer zal ik iets meer geduld oefenen en niet gelijk annuleren - het goede onderdeel krijgen is het wachten waard.
Mijn evaring was goed alleen was het wachten op mijn onderdelen voor mijn gevoel te lang maar ben tevreden
Nooit problemen gehad, snelle levering en goede klantenservice.