Uitstekende service en informatie!

Goede vlotte service.

Het werd vrij snel gebracht.

Zondag een Akra besteld voor mijn xmax 400 en keurig geleverd op dinsdag.

Kon niet beter

Uitstekende zaak

Al vaker iets aangeschaft via easyparts Snelle levering en zowel originele als aftermarket spullen te koop.

Snelle service! En goed kwaliteit!

Snelle service, artikel van goede kwaliteit.

Alles perfect verlopen

Top!!

Goede en correcte afhandeling top!!!

Snelle levering en goed spul.

prima online zaakje

altijd overzichtelijk, prijs prima maar natuurlijk altijd te duur. toch als ik iets nodig heb, komen zij als eerste in aanmerking (service en betrouwbaarheid). Ook (helaas) bij deze zaak overdreven grote verpakkingen (milieu). Toch aanrader, groetjes Hans van de wiel

Zoals altijd snel en goed geleverd.

In het verleden al meer spullen besteld ging toen goed. Vandaar dat ik bij easyparts blijf bestellen tot nu toe betrouwbare firma.

Jammer dat er heel veel leveranciers steeds minder op voorraad hebben ondanks dat toch een week eerder geleverd met een goede transport bedrijf

Super snel.

Wat een snelle levering. Jammer dat bij een goedkoop onderdeel de portokosten meer zijn dan de artikelprijs.

Zeer tevreden super rappe levering

Super tevreden

heel goed

een snelle levering

Klote om hun te bereiken

Ze hebben geen telefoon nummer om te bellen als er iets is, op hun site staat 24/7 bereik baar, dit is echter niet zo ze werken maar van maandag tot vrijdag en in t weekend reageren ze niet.

Snelle levering en goedkoop

Zelfde dag verstuurd volgende dag binnen. En goedkoper dan andere sites.

Doen wat ze zeggen.

Mss iets duidelijker zijn met de levertijden, maar verder prima. bedrijf

Super snel geleverd.

Super fijne website, makkelijk te bestellen en super snel geleverd.

Goede winkel . Snel en goede service

Top winkel. Al meerdere onderdelen bestelt. Meerdere duidelijke tekeningen van de onderdelen in een bepaald gedeelte van je scooter.

Goede spullen voor weinig en veel service

Levering volgens afspraak aan een scherpe prijs.

Goed product en snelle levering

Goeie service

Service was perfect en originele wisselstukken

zeer goed

alleen sproeiers besteld hadden ook met brief post gekunt scheeld dan aardig wat aan verzend kosten

Perfect!

Mijn bestelling was niet op voorraad kreeg ik netjes optijd te horen via de mail. Toen het binnen was was ik hier ook tijdig ervan op de hoogte. Product zelfe was precies wat ik verwachten.

130 Netwerk

Purmerend 1446 WR