Priema

Maar onderdeel paste niet

Geleverd zoals beloofd

Snelle levering.

Belofte van morgen in huis klopte niet.

Site gekeken, stond voor 16:00 besteld. Morgen in huis. Echter bleek later dat ze opeens via ups gingen verzenden. Vrijdag besteld. Dinsdag zou bezorging zijn. Vertraging opgeopen woensdag pas bezorgd.

Goede prijzen

Goede prijzen Snelle verzending als het in stock is

Dit keer vond ik de levertijden erg slecht

Meerde keren moeten mail waar de goederen bleven jullie kwamen zelf niet met een update Corona wordt als excuus gebruikt prima maar vermeld dat dan op de site

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Duidelijk en snel geleverd.

Ging prima

Bestelling was gedaan en was helaas niet op voorraad. Uiteindelijk duurde het 3 /4 dagen dus was prima.

Goede materialen.

Helaas geen levering de volgende dag Zoals omschreven.

Helemaal top !!!!!!! Hier bestellen nergens anders

Kkr snelle levering wezebi nergens anders top service na een keer bestellen gelijk korting

top

snele levering en redelijke prijs en dat je onderdelen kan bestellen van af de tekeningen

Snel en efficient

goede service, efficiente website en een snelle bezorging

Gewoon goed

super

zeer snelle levering!

Goede communicatie

Goede communicatie, zeer belangrijk. Mijn producten snel ontvangen. Een kapotte lamp, snel vervangen. Alleen de nieuwe batterij was met de batterijhouder te groot, nochtans voor mijne Vespa Granturismo 125 L 2005 besteld.

Snelle levering,juiste originele onderdelen...prima.

Gewoon goed

Producten en prijs zijn OK

Producten en prijs zijn OK, de levertijd had wat korter gemogen maar waarschijnlijk heeft dit te maken gehad met de drukte bij de pakjesdienst. Niet erg, ik had de tijd

Prima levering en service

Prima kwaliteit, goeie prijs en snelle levering

7 weken moeten wachten op een Speednut

Op zich kan dat maar laten niets van zich horen.

duidelijk

snel geleverd, alleen jammer dat je je afhaalpunt niet zelf kunt kiezen

Goede prijzen en snelle levering.

Geweldig.

Snel en correct.

Bestelling zoek

Een week geleden kreeg ik het bericht dat mijn bestelling was verzonden. Track & trace van Postnl zegt echter dat het pakket nooit is aangeboden. Vanuit Easyparts geen signaal over de bestelling. Ik geef vooralsnog één ster omdat er niks gebeurt tenzij ik contact probeer te zoeken, en dan is het antwoord enkel 'we zoeken het uit' zonder verdere uitleg.

130 Netwerk

Purmerend 1446 WR