Prima, na 2 dagen had ik mijn onderdelen

Snelle levering en een mooi onderdeel, Verder niets op aan te merken Grtjes jacky

Uitstekend service

Duidelijk website, bestelling snel gehandeld

goede en snelle levering

alles is goed geregeld

Goeie service

Goeie service

Correct verlopen

Bestelling netjes en correct afgehandeld

Nette levering, komen afspraken na

Niet twijfelen, niet altijd de goedkoopste, wel steengoed! Gewoon je spullen hier kopen, nooit gezeur dat iets niet past oid, goede ondersteuning mochten dingen niet gaan zoals je wenst.

Bestellingen goed en snel bezorgd

Goed en alles duidelijk te vinden

Perfect.

Goeie prijzen, duidelijke webshop. Vlotte verwerking en vlugge levering. Tot nog eens...

Levering, communicatie en product gied

Prima snel en soepel verlopen.

Goede adviezen en snelle response. Niet vakblind maar behulpzaam.

Goede service en veel te verkrijgen

...

Verkeerde product geleverd maar goed geholpen

Verkeerde product geleverd door piaggo maar ze hebben goed geholpen !

Snelle levering, goede producten.

Uitstekende service

ze luisteren als iets niet goed is en passen het vlug aan en vlugge bezorging

Wat besteld is ook gekregen.

Je krijgt snel wat je besteld. 👍

Blij dat ik hier al mijn onderdelen kan kopen. Worden netjes geleverd.

Product kapot geleverd.

Product was kapot geleverd. Echter hadden ze na 1 mailtje te sturen direct een nieuwe opgestuurd.

heeft fantasche service, en goede producten

al vele malen besteld hier altijd alles netjes op tijd binnen. Bij extra levertijd krijg je bericht. Goede uitstekende service

Zeer matig

Motorwindscherm bestelt ,zeer snelle levering en zeer goed verpakt! Maar waardeloze beschrijving, niet in het Nederlands! Niet compleet! Pasvorm scherm slecht, zoals gaten die niet overeenkomen ! Ik heb hem niet terug gestuurd maar zelf zo goed mogelijk pas gemaakt pffff. Zelfs als ik heb terug zou sturen zou mij dat de verzendkosten kosten! Kortom nog eens wat bestellen ik denk het niet.

Alles wat ik nodig heb voor mijn motorscooter vind ik hier.

Supper, professioneel bedrijf. Echt tevreden.

Supper

slechte levering, elke keer opnieuw

de technische hulp en stukken die je kan bestellen zijn de beste, enkel de bezorgservice is niks waard, heb een keertje gehad dat ze via de garage die deels open stond naar binnen zijn gekomen, de trap op en gewoon in de gang gegooid. de laatste levering was ook een ramp, mijn vrouw was thuis en ze hebben zelfs niet aangebeld enkel een briefje in de bus wat niet ingevuld buiten een straat en nr. toen ik direct daarna naar het ophaalpunt ging deden ze daar zelfs moeilijk met de veiligheids risicos van corona. Elke leverancier belt aan en legt het pakje aan de deur om dan contactloos te leveren behalve ups, zelfs in het ophaal punt deden ze ambetant dat ik er diezelfde dag al stond terwijl er geen datum of uur op het kaartje stond dat in de bus gestoken was. rondom schandalig!!!

130 Netwerk

Purmerend 1446 WR