Goed product

De bestelling was goed maar de bezorger niet was bij de verkeerde straat en verkerde huis nr alle ge luk dat di mensen van goede wul was om het aan mijn te bezorgen

Duidelijke technische tekeningen

Makkelijk bestellen, goede communicatie, snelle levering. Kortom een voorbeeld voor andere.Top.

Juist artikel op tijd geleverd

Alles volgens afspraak geleverd.

Precies wat ik nodig heb.

Ze hebben veel helaas niet alles en duurt soms lang levering. Maar sws een site die je wel nodig hebt voor je scooter!!

vakkundig, fair en n ruim aanbod

vakkundig, fair en n ruim aanbod

Compleet en efficiënt

Een zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Je vindt makkelijk wat je zoekt voor faire prijzen. Supersnelle levering.

Levering als afgesproken evenals de kwaliteit.

Bestelproces en leverantie duidelijk en netjes. Minpuntje is dat er geen telefonisch contact mogelijk is voor vragen. Dat zou sommige bestellingen vergemakkelijken. Ben benieuwd of mijn bestelling compleet is en gaat passen. Telefonisch overleg had dit kunnen verduidelijken. Afwachten dus.

Fijne ervaring

Veelste duur ten opzichte van cuncurrentie

Duur en te hoge verzendkosten.

Snelle top service!

Eindelijk het onderdeel gevonden dat ik zochtte, de volgende dag thuis ontvangen!

Makkelijke website

Veel onderdelen voor je motor

Super service, super snel, bedankt.

Super service, supersnel, top, bedankt.

Ze hebben bijna alles voor de piaggio mp3

goed en kwaliteitvol

snelle levering en goede service

duidelijk en snel en goed

een heel goede ervaring ,en makkeling voor mij omdat ik weet wat ik bestel via bouwtekening ( piaggio mp3) plus snelle levering.

Zoals besteld en geleverd

Snel en goed

Het bestelde was er sneller dan verwacht

Super sneln

Alle onderdelen te bestellen , snel geleverd . Super

Snelle levering. Correcte informatie betreffende het product. Zeer tevreden.

Heb verschillende artikelen gekocht en waren binnen de afgeleverd alleen een minpuntje moest voor de artikelen verzendkosten betalen terwijl ze in een verpakking zaten dat vond ik wel overdoe als het om 2€ging maar het was volgens mij €6of 7 en dat voor een paar handschoentjes Voor de rest ok En naar mijn mening zouden de dozen wat kleiner zijn scheelt plaats

Fijne communicatie en snelle levering.

Bij EasyParts zijn ze altijd bereid om mee te denken. Vragen via de mail worden snel beantwoord. Ook de levering proberen ze zo snel mogelijk. Heb al meerdere bestellingen gedaan en altijd tevreden!

top

goede service en snelle reactie

Prima !

Prima service ! Levering binnen de kortste, mogelijke tijd.

10+

prima geregeld dank je