Super fijne webshop en fijne klantenservice

Webshop is zeer overzichtelijk en aanbod en voorraad zijn zeer uitgebreid. De klantenservice is altijd snel met respons en pro-actief in het bieden van oplossingen als er een artikel niet voorradig blijkt te zijn. Aanrader voor scooterparts en accessoires!

Zeer groot assortiment

EasyParts heeft een zeer groot assortiment en ook als het niet op voorraad is toch snel geleverd. Prima service. Je wordt goed geïnformeerd door e-mail.

Uitstekende afhandeling en levering.

Webshop en betalingsysteem werken uitstekend, bestelde goederen waren zoals omschreven en werden de volgende dag al bezorgd. Top!

zeer correct in behandelijg

Erg vervelend dat je geen telefonisch contact kunt leggen.

Jammer dat er geen telefonisch contact mogelijk is. Het is makkelijker uitleggen, als iets niet klopt of duidelijk is, als je het bedrijf via de telefoon kunt benaderen. Op dit moment communiceren we via de mail. Dat stoort mij.

Prima, jammer van de paar dagen levertijd... Maar ach dat is een detail.

Bestelling wordt helaas pas na het weekend geleverd, waardoor ik een weekje later pas aan de slag kon gaan... Maar wel alles in 1 keer geleverd. Samengevat prima!

Snel en goed

correcte levertijd en goede verpakking

correcte service zonder poespas maar het on line bestellen kan gebruiksvriendelijker door minder schermen te gebruiken en een sobere schermopbouw die de klant vlugger naar de juiste locatie brengt en niet verwart met icoontjes en afbeeldingen die niet to the point zijn op moment van betaalformaliteiten afhandeling !!!

Door de gemakkelijke tekeningen wist ik zo de juiste onderdelen te bestellen, was ook nog eens de volgende dag in huis. Zo hoef je nooit lang te wachten om te sleutelen. Top!

Via google bij deze website gekomen. Kende dit niet maar toch besteld. Duidelijke website en gemakkelijke betaling. Communicatie prima en levering snel. Zeker aanbeveling waardig!

Beste website voor brommer

Alle onderdelen worden super snel geleverd en zijn van top kwaliteit ik ben zeer content van deze website alleen jammer van de verzendingskosten

supersnelle levering

onderdeel besteld met een paar klikken 2 dagen later in huis met track en trace code

Snelle levering, duidelijke omschrijving van het bestelde onderdeel. Top!

Snelle levering, duidelijke omschrijving van het bestelde onderdeel. Top!

Ruime keuze aan onderdelen. Snelle levering

heel laat met het reageren op jullie mail.

Ik ben nog steeds aan het wachten

Slechte communicatie en slechte levering!

Slecht te bereiken geen telefonisch contact mogelijk. Mail antwoord waardeloos. Ze nemen het niet serieus denk ik. Ook staat er twee dagen maar werd veel langer! Ik heb ook bij de concurrent wat besteld (Zandri) en daar kwam de bestelling een dag later al geleverd! Easyparts nooit meer! Je voelt je echt bedonderd door dit bedrijf want je betaald netjes en vervolgens moet je 20 dagen wachten. Nooit meer Easy Parts.

kan niet beter

Ben regelmatige klant, altijd snelle levering tegen een schapelijke prijs. Ben zelfs gebeld door medewerker die ongevraagd een beter advies gaf.

Onderdelen netjes op tijd geleverd

Onderdelen besteld en netjes op tijd geleverd, het zijn reinere onderdelen en passen daardoor netjes.

Veel onderdelen en snel geleverd

Goede ervaring met dit bedrijf. Ook voor mijn oudere motorfiets nog vele artikelen tekoop. Snel en netjes geleverd. Ik zal hier zeker terug komen.

Goed en duidelijk

Heel goed, duidelijke site en tekeningen

Snelle, duidelijke en complete klantcorrespondentie van beschikbaarheid en levertijd

ophanging voor spiegels

Snelle levering goed verpakt en juiste stukken Bedankt

Een artikel besteld en binnen 1 dag bezorgd in goede orde, goed gedaan! en mijn complimenten voor de goede en vooral snelle service

Goed en snel bezorgd.

130 Netwerk