Alles wordt geleverd, dat is een feit. Vele producten moeten besteld worden. Het is prima.

Niet volgens beschrijving

Binnen de 4 werkdagen geleverd volgens beschrijving men volgende pakje komt pas de 14 toe bij julie tegen het bij mij is zijn we weer wat verder

Aan te raden service

Zeker aan te raden prijzen best scherp op de meeste Vespa Parts maar sommige Parts veel goedkoper die idem zijn en orgineel .Vespa LX 4 takt 4 v. Goede snelle service tot later

Mooi en degelijk windscherm

Mooi en degelijk windscherm ontvangen. Wel een afwijking ten opzichte van de afbeelding, de staande pennen zijn niet zwart maar blank (ongespoten) en dat vind ik minder mooi.

Materialen goed levering slecht geregeld.

De materialen werden onaangekondigd door een ander bedrijf geleverd. Hoe kon ik weten dat hier geen bom in zat ? Ik heb het later bij eeb afhaaladres opgehaald. Laat een volgende keer weten wat jullie doen als ee weer een volgende keer komt.

Duidelijke site

Duidelijke site. Altijd juiste stukken. Vlotte levering en communicatie

Top snelle levering

100%

Hallo

belachelijk slechte service willen nergens moeite voor doen

Tijdens retour sturen van koffer voor een onderdeel, is de koffer beschadigd geraakt . Krijg een mailtje na ontvangst van Easypart dat ze de koffer voor me konden weggooien of retour sturen. Koffer van 200 euro. Ze hadden dat onderdeel niet, konden er ook niet aan komen, de koffer was te intensief gebruikt en (ook nog een scheur erin dat gebeurt is tijdens vervoer van UPS) .om nog op de garantie terug te kunnen vallen. Contact opgenomen met Petsonwheels. Zij kunnen het onderdeel gewoon opsturen. Geen probleem. Dus ze liegen gewoon en willen zo makkelijk van de klant afkomen. Ben ernstig teleur gesteld door deze slechte service. Raad ook niemand aan om online daar iets te bestellen. Zijn telefonisch niet bereikbaar. Alleen per email. Dus als je dan een probleem heb, dan heb je pech.

Dit keer ging het niet goed.

3 weken gewacht op mijn bestelling ( omdat het er niet was ) , mijn vrouw was die dag thuis , krijgen we een mail dat niemand thuis was ??? ,pakketje nog niet in huis , moet je uitzoeken waar je het op moet halen , volgende keer haal het zelf wel op .

Zeer te vreden

Onderdelen van goede prijs/ kwaliteit als ook de na service als er iets is. email worden na 1 dag of sneller beantwoord

helemaal goed!

ruime keuze, veel op voorraad, normale prijzen, en snel en netjes geleverd.

Ik ben tevreden van jullie klantendienst.

Ik ben heel tevreden hoe jullie luisteren als er een probleem voordoet en alles in het werk stellen om deze op te lossen. Ik hoop dan ook mijn bestelling met nummer 5562723 zo spoedig mogelijk toch te mogen ontvangen.

Alles vlot verlopen geen enkel probleem

Easyparts hangt ook af van de fabricant kunnen ook niet alles op stock hebben .

Goede communicatie slechte uitvoering

Hele besteld proces duidelijk geen vreemde zaken ondervonden alleen de aflevering door UPS Is hoe zal ik dit zeggen bedenkelijk. Een pakket gewoon onbeheerd bij de voordeur achterlaten zonder dat je als bezorger jezelf ervan hebt overtuigd dat het pakketje aan de juiste persoon is afgeleverd. Zeer slechte keuze. In een periode dat er vanwege vakanties overal naar rottigheid zoekende jeugd rondhangt kunt u wel raden wat er met mijn pakket is gebeurd dit heb ik verderop in de beurt uit de bosjes kunnen vissen.

Vriendelijk geholpen. Jammer dat je soms lang moet wachten omdat 1 artikel lange levertijd heeft.

Geen telefonisch contact mogelijk. Wel snelle reactie op e-mail.

Snelle klantenservice

Snelle reactie op vragen etc. Artikel was niet beschikbaar dus duurde wat langer i.v.m. bestellen. Had het wel fijn gevonden als op de website stond dat het een maand zou duren ipv “8 werkdagen”; nadat de bestelling was geplaatst stond de daadwerkelijk verwachte datum er namelijk wel.

top

vriendelijk en duidelijk

Is nog altijd niet toegekomen

Ze is toegekomen en ze vond het pakje niet terug is haar bestelwagen

Prima product voor een goede prijs en snelle bezorging .

Prima product voor een goede prijs en snelle bezorging

Zeer goede ervaring en snelle levering.

Het onderdeel moet nog nog gemonteerd worden maar ik heb er het volste vertrouwen in!

Prima gegaan , ze houden je op de hoogte qua onderdeel wel of niet in voorraad enz

2 dingen bestelt voor mijn scooter :1 onderdeel zou 2 x later komen , maar nu toch eerder gekomen .

Overzichtelijk om te bestellen en vlotte afhandeling.

Alles vlot verlopen en volgens afspraak geleverd.

Levering volgens opgegeven planning, prima kwaliteit

Kwaliteit geleverde product volgens verwachting, levering volgens planning

130 Netwerk

Purmerend 1446 WR