Voor mij al jaren een top zaak die er mag zijn.

Fast and efficient

The part arrived, nicely, faster than expected, and without faults. It was a bit expensive though.

Het geleverde scherm met bijbehorende beugels zit te laag en te dicht bij de bestuurder. Daarom de oude originele beugels gebruikt, nog niet perfect maar wel beter

Ze houden je voor de gek als het mis gaat.

Liegen en bedriegen, daar staat easyparts voor. Zelf onderzoek gedaan en nu weet ik zeker dat ik voor de gek werd gehouden. Ga naar K-parts, ze scoren niet voor niks ruim een 9. Topbedrijf en hebben een eigen avondbezorging. Mocht het mis gaan bij K-parts heb je het zelfde dag in de avond. Mijn klanten zijn koning, dit moet easyparts ook maar gaan doen. Waardeloos bedrijf. Liegen en bedriegen!

fast, clear and comfortable

I work with Easyparts long time and always find rare details.

geen lange wachttijd

ruime keus ,geen lange wachttijd

Product voldoet aan verwachtingen.

Verzendkosten zijn veel te hoog.

Goede prijs snelle levering

Goede prijs uitgebreid snelle levering

Snel geleverd op de voorziene plaats Verzendkosten mogen minder Veel keuze op de website

Goede en snelle service

Topservice & site

super dat hier de onderdelen te vinden zijn van mijn zeldzame brommer

Erg fijn dat ik bij easyparts terecht kan voor de onderdelen van mijn zeldzame brommer!

Snelle uitstekende service

Al veel bij easyparts gekocht en zal zeker niet stoppen. Altijd snelle en correcte service en levering.

Tevreden ervaring

Een orginele electrische schoke beschermkapje besteld en is geleverd. Het is voor mij direct uit Italie besteld en ik ben blij dat ze dat hebben gedaan.Bedankt weer en tot de volgende keer.

PERFECTE LEVERING

GOEDE SERVICE EN VLOTTE LEVERING !

Snelle zending

Snelle zending

Snel en spam

Levering was vlot dat was zeer positief echter zou het aantal bevestigingsmails wel wat minder mogen.

Goed product voor prima prijs en snelle levering!

Top zaak

Ik bestel al Jaren bij easyparts en ze hebben alles en super snelle leveringtijden

Uitstekende ervaring

Goede klantenservice! Helpen je goed op het moment dat je hulp nodig hebt.

Keurig

Goed geregeld

Snelle levering, alles goed verpakt

Spiegel en windscherm besteld, passen allebei perfect, ben er heel blij mee

Correct

I happy with you

very quickly delivered order.very quickly delivered order

130 Netwerk

Purmerend 1446 WR