Zou jullie er achter kunnen komen waar mijn pakje afgegeven is grtjs
De bestelling is afgeleverd op een Acces Point en is inmiddels door de klant opgehaald. Tip: als je vragen hebt over je bestelling, neem dan rechtstreeks contact op met de klantenservice van EasyParts en je hebt snel antwoord op al je vragen.
Volgens afspraak geleverd, maar het viel wel tegen dat mijn Malossie V-snaar was verpakt in een veel te kleine verpakking, waardoor er een scherpe knik in de V-snaar zat. Dit hoeft niet Easyparts!!! Het is maar te hopen dat dit geen zwakke plek wordt, of voelbaar is in de aandrijving Op dit moment heb ik de V-snaar nog niet gemonteerd, maar neem wel contact met jullie op als er zich problemen voordoen. Verder ben ik tevreden. GLM
Had zijscherm besteld voor de yamaha tzr. Een origeneel onderdeel. Professioneel verpakt en geleverd. Goede communicatie ook! Zeer tevreden,
Goed verzorgd en begeleid...
Goed product, maar matig verpakt (slap doosje; de overdoos was wel in orde). Ook de bezorging ging niet vlekkeloos, maar daarover zal ik UPS contacteren.
Snelle levering. Mijn kofferrek paste perfect op mij Yamaha Jog R scooter. Ik ben dik tevreden.
Keurig alles snel geleverd
Week latere levering terwijl product op voorraad was Ook telefonisch support ontbreekt
Snelle levering en correct. Topservice
De site geeft standaard een foutmelding bij betalen hierdoor maak je snel te veel geld over , de terugbetaling is vervolgens weken verder…. Het windscherm wat ik kocht was ook nog is incompleet en scheef…
Wegens vakantie heeft de terugbetaling van het teveel betaalde bedrag iets langer geduurd dan normaal gesproken de procedure is (dubbel betaalde bedragen worden binnen 1-2 werkdagen terugbetaald). Ben je niet tevreden over je aankoop? Neem dan rechtstreeks contact op met de klantenservice van EayParts, zodat er naar een oplossing kan worden gezocht of volg de instructies voor retouren op de website van EayParts https://www.easyparts.nl/retour.
Tweede bestelling duurde iets langer. Was niet op voorraad. Email contact prima.
Zeer goede webshop vriendelijk snel kwa email! Enige min punt dat bestellingen 2 dagen duurt voordat het binnen is meeste webshop hebben voor 12 besteld s avonds volgende Dag in huis
Moest voor een bestelling van 95 euro verzendkosten betalen. Er was 1 artikel niet op voorraad van de 6. Hierdoor werdt de gehele bestelling uitgesteld en ontving deze 2 1/2 week later. Vind ik erg jammer. Gezien het laatste artikel in een enveloppe verzonden kon worden.
Aangezien veel leveranciers in september wegens vakantie tijdelijk gesloten zijn, kan het zijn dat een bestelling vertraging oploopt. EasyParts berekent de werkelijke verzendkosten. Voor grotere bestellingen passen wij een korting toe. Bestellingen boven 99 € zijn zelfs franco.
Prima prijs kwaliteit en snel verstuurd
Ik bestel hier al mijn onderdelen voor mijn brommer en ben tevreden over de gang van zaken, daarom blijf ik hier bestellen.
Zoalik al zij top firma en correct met retour (1 onderdeel door mijn fout verkeerd besteld) Na ontvangst van mijn retour snel terug mijn centen terug op de rekening .Doen alles wat ze zeggen correct een voorbeeld voor internet bestellingen.
Koop een rugsteun voor vespa top koffer maar is veel te klein Slechte omschrijving van de steun En grote rompslomp om te retourneren
Goed geregeld en georganiseerd
Eerste keer, niks geleverd Ik wil telefonisch contact opnemen, lukt niet Heel gedoe om pakket te tracken. Postnl, Bpost, GLS,... veel beter!!!! Nog steeds niet geleverd. Echt NIET ok
Sorry maar bestelling nog niet ontvangen.
Deze klant heeft op vrijdag 8 september 2023 een bestelling geplaatst en ervoor gekozen om de bestelling bij een Accces Point af te halen. In verband met beperkte openingstijden van het Acces Point heeft de vervoerder de bestelling op woensdag 13 september 2023 de bestelling pas kunnen afleveren
Zit nog steeds te wachte op onderdeel is al 8 weken verder
EasyParts heeft meer dan 175.000 originele onderdelen in het assortiment en een enorm magazijn met meer dan 100.000 onderdelen en accessoires op voorraad. EasyParts biedt ook vele niet gangbare artikelen aan. Het kan wel eens voorkomen dat deze een langere levertijd blijken te hebben dan onze fabrikant heeft opgegeven. EasyParts hanteert het principe "beter te koop met een langere levertijd dan helemaal niet te koop". De bestelling van deze klant is inmiddels geleverd.
Montage ging ook makkelijk
Zeer mooi, Juist jammer genoeg 3 krassen erop probeer het iets beter in te pakken.
Het windscherm werd gewoon over onze schuifpoort gegooid! Ongehoord!
Ontvangen onderdelen waren zoals verwacht, alleen verzenden duurde even, na aandringen een vervangend onderdeel aangeboden ivm backorder bestelde onderdeel. Graag dit gelijk aanbieden, zat om de onderdelen verlegen.