zeer gebruiksvriendelijke website

snelle levering ,goed verpakt, zeer tevreden

Goede service!

Snelle levering en komt afspraken na.

Goed zoals altijd ben al meer dan 12j klant.

Altijd positieve ervaringen met bestellen via deze site.

Duidelijke onderdelen en snelle levering. Was top geregeld en netjes verpakt

Snelle reacties

Zeer fijne webwinkel waar alle onderdelen van brommers makkelijk te vinden zijn met dank aan de tekeningen. De klantenservice is ook heel goed kreeg al 15 minuten na mijn vraag een antwoord, dit kan natuurlijk soms ook langer duren maar dit was mijn ervaring. Het pakket was helaas niet meegegeven met de bezorger, maar hier kan easyparts niks aan doen.

Verkeerde levering, maar perfect aangepast!!

Duidelijke site om je onderdelen uit te zoeken.

Beste mensen van EasyParts. Duidelijke tekeningen waar je de onderdelen uit kunt zoeken. Zou graag willen dat er een mogelijk was dat je de onderdelen zelf zou kunnen ophalen rond een bepaalde tijd. Als je onder de €90,00 komt. Of verlaag het bedrag naar €75,00 of € 50,00. Vriendelijke groeten. Koos Pennekamp

snell heid alles origineel perfect en klop met de bestelling. prima 👍

tot nu toe alles wat ik heb bestel, heb ik gekregen. alleen 1 opmerking met die website bij het afleverden of ophalen bij een plek dicht bij . Maar daar zit een probleem dat je kan niet kiezen waar je wil het paket ophalen . Maar ik vind het prima om op Easyparts.nl kan mijn onderdelen van me Gillera kan bestelen . ik hoop dat ze kan all die onderdelen die mis dat ze kan ze terug brengen . Met vriendelijke groeten, Edison Minne

Goed!!

Ik heb er een bagagedrager voor mijn scooter besteld en ik ben tevreden! Heeft wel effe geduurd maar heb er wel begrip voor Volgende keer zeker weer iets bestellen!!

Een slechte ervaring

Ik heb een product besteld voor een electrice fiets wat na zeggen van jullie 50 km per uur zou gaan maar hij haat niet harder dan 30 dus ben zeer ontevreden hierover en vind het zonde van mijn 80 euro

Zeer tevrrden

Na de bestelling kreeg ik deze twee dagen sneller dan voorzien dus TOP Bedankt

Snelle en goede levering 👍🏻🤘🏻

Goede site

Overzichtelijke en makkelijke site . En bestelling snel geleverd.

Overzichtelijke Site

redelijk snel geleverd

Goed en op de goede dag aan gekomen

Goede kwaliteit

Gewoon goed!

betrouwbaar en snel

Accuraat en correct

Makkelijk bestellen faire prijs levering zoals verwacht

Ruime keus producten en snelle verzending

Ruime keus producten en snelle verzending

goede service en veel op voorraad

super goed en snelle service prima bedrijf

Goede producten met snelle service

Goeie duidelijke site en snelle leveringen

snellere levering dan aangegeven, blij mee

Alles is soepel gelopen

Alles is heel goede gegaan,mijn bestelling was correct en was het ook binnen de aangemeld tijd geleverd,zo goed is het om allebei factoren te hebben gekregen dat ik zeker zal weer gaan scooter producten bestellen via EasyParts.nl.Dank jullie well voor uw efficient service.

Snelle en goede levering

Alles netjes en goed op tijd geleverd.

Levering op tijd en product was exact als geadverteerd.

Zoals jij de meeste webshops is alles gewoon gegaan zoals het hoort dus 5 sterren. Ze kwamen niet met rode loper en een orkest mijn product leveren maarja is die verachting wel realistisch vraag ik mij dan af. Dus maar 5 sterren gegeven.

Alles goed

130 Netwerk