Pluspunten
Snelle levertijd. Fijn dat je ook originele onderdelen kunt bestellen. Goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vaker bij dit bedrijf gekocht, is betrouwbaar, goede kennis van zaken, goede communicatie, overzichtelijke website. Kortom een betrouw bedrijf.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Correcte levering ook na misvertandje ivm met adres keurig opgelost TOP.
Pluspunten
Snelle levering en de goedkoopste van 'allemaal'. 25 stuks plaatmoer, 6mm.
Pluspunten
Goede prijzen en snelle levering!
Pluspunten
Het is heel makkelijk om een onderdeel in het overzicht uit te kiezen en te bestellen
VerbeterpuntenHet zou beter kunnen dat ik geen zeven euro verzendkosten betaal voor een bout van een euro. Door deze reden bestel ik hier ook niet meer gewoon puur door de verzendkosten die duurder zijn dan het product
Pluspunten
Product buiten verwachting op voorraad. Volgende dag al ontvangen.
beloofde levertijd niet nagekomen. Was belooft in +/-1week en finaal bijna 3 weken.
Op onze website wordt altijd een verwachte besteltijd aangegeven. Afwijkende besteltijden geven wij altijd per e-mail door. Deze informatie komt van onze leverancier. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt.
Pluspunten
Bedankt voor de snelle levering Thumbs upp
Pluspunten
Goede bedrijv
VerbeterpuntenKorte leveren lang op wachten
Wij hebben zeer veel op voorraad. Het kan echter altijd zijn dat er iets niet op voorraad is. Dit communiceren wij zeer duidelijk. Het kan altijd voorkomen dat een artikel een langere dan gemiddelde levertijd heeft.
Pluspunten
Snellelevertijd mooie overzicht op website
VerbeterpuntenVerzendkosten kan gratis alles meerdere dingen bestel of kleiner dingen die door de brieven bus kunnen
EasyParts heeft in het verleden per envelop verstuurd. Een brievenbus zending heeft echter geen Track&Trace. Zoekgeraakte brievenbus zendingen zijn meestal definitief zoek. Dit geeft een enorme vertraging en extra kosten. EasyParts berekent de werkelijke verzendkosten. Voor grotere bestellingen passen wij een korting toe. Bestellingen boven 90 € zijn zelfs franco.