Pluspunten
Super snel geleverd
Pluspunten
Alles ok
VerbeterpuntenNiks !!
Pluspunten
Wat je zeggen, doen ze
Pluspunten
Groot gamma van producten Door het gebruik van extended views duidelijk zichtbaar welk onderdeel je zoekt
VerbeterpuntenMeeleveren van retourticket mocht bestelling niet goed zijn
Pluspunten
Zeer uitgebreid assortiment, zeer gedetailleerd en overzichtelijk.
Pluspunten
Groot gamma
Pluspunten
Pluspunten
Op tijd geleverd en is goede kwaliteit
Pluspunten
reageren snel en meedenkend op vragen via de site.
VerbeterpuntenIets duidelijkere communicatie op producten die in backorder staan.
Op onze website wordt altijd een verwachte besteltijd aangegeven. Afwijkende besteltijden geven wij altijd per e-mail door. Deze informatie komt van onze leverancier. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt.
Pluspunten
Goed geholpen door de medewerkers
VerbeterpuntenOp de levertijd letten
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk onderdelen zoek. Via de orginele tekening
VerbeterpuntenDat je de spullen ook kunt afhalen bij jullie
Pluspunten
Ze doen wat ze moeten doen,ben het kan altijd beter
Pluspunten
zo goed als alles op vooraad een aanrader
Verbeterpuntenart die men niet heefd ook niet aan te prijzen tenzij extra lever kosten