Tweede bestelling duurde iets langer. Was niet op voorraad. Email contact prima.
Zeer goede webshop vriendelijk snel kwa email! Enige min punt dat bestellingen 2 dagen duurt voordat het binnen is meeste webshop hebben voor 12 besteld s avonds volgende Dag in huis
Moest voor een bestelling van 95 euro verzendkosten betalen. Er was 1 artikel niet op voorraad van de 6. Hierdoor werdt de gehele bestelling uitgesteld en ontving deze 2 1/2 week later. Vind ik erg jammer. Gezien het laatste artikel in een enveloppe verzonden kon worden.
Aangezien veel leveranciers in september wegens vakantie tijdelijk gesloten zijn, kan het zijn dat een bestelling vertraging oploopt. EasyParts berekent de werkelijke verzendkosten. Voor grotere bestellingen passen wij een korting toe. Bestellingen boven 99 € zijn zelfs franco.
Prima prijs kwaliteit en snel verstuurd
Ik bestel hier al mijn onderdelen voor mijn brommer en ben tevreden over de gang van zaken, daarom blijf ik hier bestellen.
Zoalik al zij top firma en correct met retour (1 onderdeel door mijn fout verkeerd besteld) Na ontvangst van mijn retour snel terug mijn centen terug op de rekening .Doen alles wat ze zeggen correct een voorbeeld voor internet bestellingen.
Koop een rugsteun voor vespa top koffer maar is veel te klein Slechte omschrijving van de steun En grote rompslomp om te retourneren
Ben je niet tevreden over je aankoop? Neem dan rechtstreeks contact op met de klantenservice van EayParts, zodat er naar een oplossing kan worden gezocht of volg de instructies voor retouren op de website van EayParts https://www.easyparts.nl/retour.
Goed geregeld en georganiseerd
Eerste keer, niks geleverd Ik wil telefonisch contact opnemen, lukt niet Heel gedoe om pakket te tracken. Postnl, Bpost, GLS,... veel beter!!!! Nog steeds niet geleverd. Echt NIET ok
Sorry maar bestelling nog niet ontvangen.
Deze klant heeft op vrijdag 8 september 2023 een bestelling geplaatst en ervoor gekozen om de bestelling bij een Accces Point af te halen. In verband met beperkte openingstijden van het Acces Point heeft de vervoerder de bestelling op woensdag 13 september 2023 de bestelling pas kunnen afleveren
Zit nog steeds te wachte op onderdeel is al 8 weken verder
EasyParts heeft meer dan 175.000 originele onderdelen in het assortiment en een enorm magazijn met meer dan 100.000 onderdelen en accessoires op voorraad. EasyParts biedt ook vele niet gangbare artikelen aan. Het kan wel eens voorkomen dat deze een langere levertijd blijken te hebben dan onze fabrikant heeft opgegeven. EasyParts hanteert het principe "beter te koop met een langere levertijd dan helemaal niet te koop". De bestelling van deze klant is inmiddels geleverd.
Montage ging ook makkelijk
Zeer mooi, Juist jammer genoeg 3 krassen erop probeer het iets beter in te pakken.
Het windscherm werd gewoon over onze schuifpoort gegooid! Ongehoord!
Ontvangen onderdelen waren zoals verwacht, alleen verzenden duurde even, na aandringen een vervangend onderdeel aangeboden ivm backorder bestelde onderdeel. Graag dit gelijk aanbieden, zat om de onderdelen verlegen.
Goed.
Weer een snelle levering en prima product al zijn de prijzen wel behoorlijk hoog geworden.
Ons prijsniveau is concurrerend met andere websites. Wij onderzoeken dit regelmatig.
Fijne webwinkel waar je de meeste onderdelen wel kunt vinden
Hallo, ik dacht bij een pakkingset dat er een koppakking zou bij gezeten hebben. Zit nu zonder. Appart te bestellen zeker. Grt Rudy
Ik doe mijn eerste order Order was nog niet klaar gemaakt Maar was nog een artikel vergeten Had de klantenservice gemaild Of ze deze als nog bij de order konden doen Nee was niet meer mogelijk Want pakket was al verstuurd Krijg ik na 3 uur een mail dat de order klaar staat voor verzenden Dan hadden ze het artikel er nog bij kunnen doen
EasyParts heeft een compleet geautomatiseerd snel logistiek proces. Zodra de bestelling betaald is en de artikelen op voorraad zijn, wordt de bestelling in het logistieke proces verwerkt, waardoor het niet niet mogelijk is om achteraf een artikel toe te voegen. De klantenservice van EasyParts heeft deze klant niet laten weten dat de bestelling al verstuurd was, maar wel al ingepakt en klaar voor verzending was.
Jammer dat een onderdeel steeds werd opgeschoven kwa leveren. En de rest van de grote order niet verstuurd werd.
Onderdelen super snel binnen gekregen....en werd goed op de hoogte gebracht ivm het niet op voorraad hebben van 1 onderdeel......
Vlot geregeld ,eerder gekregen dan gezegt
Prima onderdeel en goed te vinden op de site. Aan de winkel ligt het niet Maar neem de volgende keer een andere pakketservice. Doen een briefje in de bus dat je er niet was. Geen mailtje dat ze wat komen afleveren. en vervolgens brengen ze het naar een afhaalpunt maar geven niet aan waar. Wat rond gebeld en uiteindelijk een paar dorpen verderop.
Bij slechts een zeer klein percentage van onze zendingen wordt er door onze vervoerder een fout gemaakt. De levering loopt dan vertraging op. Wij doen dan samen met onze vervoerder ons uiterste best om de zending alsnog zo snel als mogelijk op het juiste adres af te leveren. Maak éénmalig bij UPS een "Mychoice" account aan en je kunt niet alleen de zendingen van EasyParts maar ook van alle andere webshops die via UPS verzenden heel eenvoudig beheren.
Onderdelen gevonden, handig dat er ook de lijsten zijn met de onderdelen van de scooter. Super handig. Snel geleverd. Alles liep gesmeerd.