Snel efficiënt ik zou aanbevelen

Perfecte en snelle levering.

Snelle levering van onderdelen en een hele goede website. Je kan bijna geen verkeerde onderdelen bestellen.

Snel en goed geïnformeerd

Voor mijn Aprilia Dorsoduro 900 had ik een onderdeel nodig, saddle-lock. Je struint het hele internet af en voilà, kwam ik uit bij Easy Parts. Binnen 2 dagen had ik het onderdeel binnen. M,n zadel kan weer op slot.

Heel prima

Goed gedaan

Zeer fijne ervaring

Onderdelen gekocht aan heel scherpe prijzen en snelle verzending hiervan

Levering veel later dan verwacht

Op zich goede website om indelen te bestellen, alleen de leertijd was veel langer dan op de website aangegeven. Zelf verschillende keren om een update moeten vragen van de leveringsstatus. Wel altijd netjes bericht terug. Al met al te reden, maar als je ect op hele korte termijn iets nodig hebt zou ik eerst even goed naar de levertje vragen. Conclusie: betrouwbaar bedrijf maar wees alert op levertijden.,

Snel!

Snelle bezorging via UPC

beter kan niet

alles ontvangen wat ik besteld heb

top firma

snel geleverd en top service

Tevreden!

Overzichtelijk aanbod online, snelle levering van kwaliteits onderdelen. Toppi

Alles wat ontbrak is er terug

Mijn scooter is nu terug inorde en beter beschermd tegen regen hagel stof. Snelle levering en prijs was ok Mvg D.Ruyters

Snelle service, goeie prijs.

Aan te bevelen en ruile keuze qua artikelen.

correct

correct en juiste levering

......

....................

Nvt

Geen toegang tot pakket

Mijn pakket werdt donderdag afgeleverd. UPS heeft geen ophaal code verstuurd via de mail. Vrijdag middag gebeld met UPS. Nu maandag en nog steeds geen code. Jammer uiteraard niet jullie fout.

Originele onderdelen

Moest een schakelhuis hebben omdat deze was gescheurd. Wel even moeten zoeken, maar de volgende dag al in huis.

Alles prima geleverd

Ik bestel vaker als het nodig is

Helaas niet geleverd volgens afspraak.

Een dag later geleverd dan afgesproken.

Juiste onderdeel voor een juiste prijs

Mooie originele kuipsticker voor mijn Yamaha MT10 besteld en geleverd gekregen. Verzendkosten van €7,95 voor een sticker van ongeveer 12 x 1 cm zin een enveloppe zijn toch wel belachelijk hoog.

Goed opgelost

Er was een rubber defect van mijn bestelling na wat op en neer gemail met de klantenservice is dit goed op gepakt

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Prima product, zoals beschreven

PERFECT

het was perfect in orde top top top aan easy party.nl alsook aan UPS wat een communicatie zeg amai ga er zeker nog bestellen jullie zijn mijn favoriete site doe zo verder

All good but poor delivery !!

Ups left my purchase in a pick up point far aways from my area and i had request as usual home delivery options, even paid extra for that. Company easy parts should be aware of this. Therefore the pieces i ordered are correct and good quality.

• Would you recommend us? No

130 Netwerk