Pluspunten
Mooi product alles komt netjes verpakt
VerbeterpuntenDe beschrijving is in het Spaans dus heb er niet echt veel aan gehad en ben genoodzaakt geweest om naar een scooterzaak te gaan om hem te laten monteren voor wat extra geld.
Neem altijd contact op met onze klantenservice wanneer iets onduidelijk is. Ook in geval van vragen inzake de montage kan onze klantenservice veelal behulpzaam zijn.
Pluspunten
Heb geen enkel probleem gehad met mijn bestelling. Dus wat mij betreft is alles een 10!
VerbeterpuntenGeen. Alles was in orde!
Pluspunten
geheel tevreden over de geleverde zaken
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Leverd goed optijd
VerbeterpuntenMeer uitleg
EasyParts geeft zoveel mogelijk product informatie op haar website. Maak bij vragen/onduidelijkheden, voor aankoop, gebruik van ons e-mail formulier. Wij antwoorden binnen 2 uur (08:00-17:00 op werkdagen) op e-mails. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snel geleverd. Voorraad mbt levertijden staat duidelijk aangegeven. Ook in het beste overzicht, zodat je niet lang op je bestelling hoeft te wachten. Dan skip je de producten met een lange levertijd.
VerbeterpuntenGeef bij artikelen aan wat de specificaties zijn, bv bij aandrijfriemen, lengte en breedte.
Bij de artikelinformatie van de tandriem staat de lengte en breedte vermeld.
Pluspunten
veelzijdigheid aan materialen
Pluspunten
Duidelijke sight
VerbeterpuntenBelachelijke hoge verzendkosten Gaat helemaal nergensover Om 2. Pakkingen te versturen word €8 gevraagt
EasyParts berekent de werkelijke verzendkosten. Voor grotere bestellingen passen wij een korting toe. Bestellingen boven 90 € zijn zelfs franco.
Pluspunten
-------------------
Verbeterpunten--------------------------
Pluspunten
Ondanks de kerstdrukte supersnel in huis!
Onder het gekozen onderdeel bevind zich een venster waarin men kan scrollen om te zien voor welke brommer/scooter dit geschikt. Dit was mij in het begin niet duidelijk dat men kon scrollen, misschien kan dit iets verduidelijkt worden.
Pluspunten
Super snel geleverd en het paste perfect
Verbeterpuntenalleen jammer dat de verzendkosten meer waren dan de prijs van het product dit had makkelijk in een envelop gepast
Ben je niet tevreden over je aankoop? Neem dan contact op met de klantenservice van EayParts of volg de instructies voor retouren op de website van EayParts https://www.easyparts.nl/retour. Deze klant heeft geen contact opgenomen met onze klantenservice. EasyParts heeft daarom zelf contact opgenomen en de klant gevraagd wat er niet goed is met het ontvangen onderdeel. De klant heeft tot op heden niet gereageerd.