Pluspunten
correcte en betrouwbare afhandeling zeer goede en correcte prijs
Pluspunten
Prijzen zijn zeker niet hoger dan elders. Originele onderdelen voor mijn motor.
VerbeterpuntenNog steeds jammer dat ik een onderdeel niet snel op kan halen, al woon ik om de hoek van het bedrijf.
Pluspunten
geen
Verbeterpunteneen telefoon aanschaffen
Op onze website wordt altijd een verwachte besteltijd aangegeven. Afwijkende besteltijden geven wij altijd per e-mail door. In verband met de opgelopen levertijd is de klant aangeboden om de bestelling te annuleren. Hier heeft de klant niet op gereageerd. Bent je niet tevreden over je aankoop? Neem dan contact op met de klantenservice van EayParts of volg de instructies voor retouren op de website van EayParts https://www.easyparts.nl/retour. Helaas heeft deze klant geen contact opgenomen met de klantenservice, waardoor EasyParts niet de kans heeft gekregen het probleem op te lossen. Telefonisch contact is niet onmogelijk. Indien nodig neemt EasyParts telefonisch contact met je op. In de praktijk blijkt dat e-mail vele malen beter werkt.
Pluspunten
Zoals steeds zeer betrouwbaar en prima service.
Geen kapote onderdelen leveren.
Voordat een bestelling wordt verzonden, worden de onderdelen gecontroleerd. Toch kan het gebeuren dat er bijvoorbeeld tijdens het transport een onderdeel beschadigd raakt. Neem in dat geval contact op met de klantenservice van EasyParts. Alle klachten omtrent leveringen worden altijd opgelost, zoals ook met deze klant.
Pluspunten
Prima, duidelijke website, makkelijk bestellen. Goede aflevering
VerbeterpuntenIk kan er zo geen bedenken
Pluspunten
Enorme keus aan onderdelen en een prima after sales communicatie bij hulpvragen
Verbeterpuntenzou niets weten maar alles kan altijd nog beter.
Pluspunten
ze zijn heel begripvol en correct!!
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
gewoon super
Pluspunten
Heb nooit mijn vorige kortingscode gekregen
Jullie zouden mij een maand laten wachten op een bandventiel,ik stelde voor om een ander ventiel op te sturen.Wat ook gebeurde...jullie taak om een voorstel te doen als er iets niet is en kan vervangen worden!
EasyParts heeft de klant wel degelijk voorgesteld om het betreffende onderdeel te annuleren of contact op te nemen met de klantenservice indien hij een alternatief wenst. De klant heeft na 8 gereageerd en alsnog gevraagd om een alternatief. EasyParts heeft de bestelling aangepast en diezelfde dag is de bestelling verzonden.
Pluspunten
Leveren zeer goeden spullen
VerbeterpuntenProbeer onderdelen die bijna niet meer lever baar zijn toch in de verkoop te houden
Waar mogelijk biedt EasyParts alternatieven aan. Helaas zijn voor de meeste "niet meer leverbare" artikelen geen alternatieven te vinden. Alternatieven worden alleen gemaakt als er veel vraag naar is en deze op meerdere scooters voorkomen.
Pluspunten
Heeft veel wat ik nodig heb
VerbeterpuntenDe stukken dat er al zijn verzenden
Deelzendingen worden op verzoek gedaan. Een simpele e-mail aan onze klantenservice volstaat.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie
Pluspunten
Zeer te vreden perfect zo als verwacht.
VerbeterpuntenGeen komentaar zeer goed alles tip top 10 op 10 toppers
VerbeterpuntenWat goedkopermaken
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs, product werkt
VerbeterpuntenNaar aanleiding van 1 bestelling kreeg ik 5 mails, dat is mij iets te veel...
Pluspunten
Goede spullen snel geleverd ga zo door