Pluspunten
Hebben echt alles en anders gewoon mailen en vragen naar het product , betrouwbaar.
Pluspunten
Top kwaliteit, je krijgt wat je verwacht
VerbeterpuntenAls je onderdelen wilt bestellen graag overal een foto erbij hoe het er uit ziet voor de duidelijkheid
Pluspunten
Goede levering goede prijzen
VerbeterpuntenSommige “ alternatieve onderdelen “ passen niet. Bij originele onderdelen zijn er vaan geen plaatjes bij
EasyParts toont alleen "alternatieve onderdelen" bij een origineel artikel als wij dit gecontroleerd hebben. Mocht een onderdeel toch niet passen op jouw model, neem dan contact op met de klantenservice. Wij bieden meer als 160.000 onderdelen aan. Ruim 73% heeft een foto. Elke dag worden foto's toegevoegd. Mocht je een artikel willen kopen zonder foto, meldt dit dan aan de klantenservice. Wij zullen zo snel mogelijk een foto van het betreffende artikel op de website plaatsen.
Pluspunten
Vlotte afhandeling, duidelijke website.
VerbeterpuntenVerzendingskosten voor kleine en lichte voorwerpen zijn veel te duur.
EasyParts berekent de werkelijke verzendkosten. Voor grotere bestellingen passen wij een korting toe.
Pluspunten
Ik vind het een erg nette pagina en duidelijk
VerbeterpuntenDe orginele onderdelen vind ik wel schrikbarend duur maar voor de rest ben ik erg tevreden
Pluspunten
Ongelooflijk snelle afhandeling van bestelling. Proficiat!
VerbeterpuntenGeen, nog maar pas klant bij jullie
Pluspunten
Pluspunten
Goede contact via de mail snelle reacties terug betrouwbaar
Pluspunten
Super sevics en betrouwbaar super
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alles verkrijgbaar per merk
VerbeterpuntenMeer onderdelen tonen
Pluspunten
Veel in huis en er wordt mee gedacht.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Dik tevreden! Goeie manier van contact houden over de voorraad/verzending van het product. En snelle goeie levering!! Vind deze een echte aanrader!