Snel en goed verpakt.

Makkelijk te vinden, snel en keurig geleverd.

Top leverancier

De site is heel gebruiksvriendelijk. Je kan perfect opzoeken wat je nodig hebt. Snelle levering aan correcte prijzen.

Snel en gemakkelijk besteld, vandaag bestellen, morgen geleverd!(Belgie)

Vlotte service

Zeer vlotte en correcte aflevering van de bestelde producten.

Bestelling netjes ontvangen maar wel 2 weken op moeten wachten omdat artikel niet op voorraad was.

Goede prijs, snelle levering

snelle levering de volgende dag al binnen.

top bedankt volhouden

Perfekt

Perfekt geleverd

Veel te lang wachten op wat je besteld hebt hier nooit weer

Zeer slecht

product voldoet aan verwachting

Aan het lijntje gehouden…

Indien betaalde artikelen niet voorradig zijn, snap ik niet waarom deze worden aangeboden op de website… uiteindelijk heb ik het artikel elders moeten bestellen en extra verzendingskosten moeten betalen…

Goede kwaliteit scooter accu

Goede kwaliteit scooter accu en snel en op tijd geleverd

Zeer snelle levering

Op de site onderdeel makkelijk te vinden en zeer snelle afhandeling en levering

Producten OK, transportfirma NOK

Ruim aanbod van onderdelen, gemakkelijk op te zoeken. Helaas al een paar keer slechte ervaring met de transportfirma UPS die mijn pakket op een totaal ander adres afleverde. Gelukkig terug gevonden door de eerlijkheid van de bewoners van dit adres. Dit maakt dat ik twijfel om verder onderdelen te bestellen bij EasyParts.nl. Mocht je de keuze hebben tussen UPS, DHL, PostNL, dan zou ik voor deze laatste kiezen. In België nog geen slechte ervaring mee gehad.

top goede service

top en duidelijk geen verdere op of aanmerkingen.

Beste

uitstekend

alles prima verlopen.persoonlijk contact eenvoudig en vakkundig

Erg goed

Een bedrijf dat de afspraak nakomt.

Geleverd volgens afspraak, zoals je het verwacht.

Levering te laat en wijs doen

Bestelling besteld op woensdag, zou vrijdag heleverd worden. Uiteindelijk pas maandag gekomen. Product niet meer nodig. Grote mond via contact dat het koningsdag woensdag en ook hun vrij zijn….. ja zet het dan niet op de website dat het vrijdag komt, dan had ik het niet besteld

Supergoed

Goede, snelle service

Gebruiksvriendelijk, voor de gewone man

Toppie site

It was easy

Op zoek naar bandenlichters en een bougiesleutel gevonden wat ik zocht. Redelijk vlot geleverd. Zoals het hoort eigenlijk.

Goede en snelle levering!!!

130 Netwerk

Purmerend 1446 WR