als iets niet op voorraad is en andere dingen wel kunnen de dingen die er wel zijn vast op de post gaan
Deelzendingen worden op verzoek gedaan. Een simpele e-mail aan onze klantenservice volstaat.
VerbeterpuntenBeter communicatie
Pluspunten
Grote voorraad en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen.
Pluspunten
Hoge kwaliteit van het geleverde product Snelle levering
VerbeterpuntenEen Nederlandse handleiding zou een enorm pluspunt zijn. Was nu erg veel tijd kwijt met de montage. Moest tevens zelf op zoek naar een paar afstandsringen van 17mm doorsnee en 7mm dik omdat deze niet waren meegeleverd.
Neem altijd contact op met onze klantenservice wanneer een product niet compleet is geleverd. Eventueel ontbrekende onderdelen worden altijd kosteloos nagestuurd. Ook in geval van vragen inzake de montage kan onze klantenservice veelal behulpzaam zijn.
Pluspunten
Duidelijke website, producten goed vindbaar en duidelijk zichtbaar en omschreven.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Voor 17:00/18:00 uur besteld, de volgende dag echt in huis.
Pluspunten
bestel hier al langer dan 10 jaar en nooit probs gehad. Emails worden ook snel beantwoord en ze weten waarover ze praten. Top bedrijf!
Pluspunten
Gewoon een goed bedrijf om te bestellen
VerbeterpuntenDe verpakking van de malossi achter pouli was ingedeukt de kartonnen doos was wel heel .maar dan bestel je zoiets duurs dan hoopje gewoon dat je het netjes krijgt en niet iet met een ingedeukte verpakkin
Pluspunten
Ging snel en goed, keurig verpakt.
VerbeterpuntenHad geen mail,dat het kwam,geleverd werd,wel afgegeschreven.
EasyParts houdt klanten middels mail op de hoogte van de status van de bestelling. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie. Na reclamatie reageert het bedrijf per omgaande op kritiek. Complimenten. Keurig !!!
Pluspunten
Hebben echt alles , zo niet word het besteld
VerbeterpuntenNiet telefonisch bereikbaar alleen mail
EasyParts gebruikt bewust geen telefoon. In het verleden is gebleken dat telefoongesprekken veel misverstanden/fouten opleveren. Via de mail is duidelijk en snel. Wij antwoorden binnen 2 uur (08:00-17:00 op werkdagen) op e-mails. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Pluspunten
Onderdelen zoeken via tekeningen
VerbeterpuntenBereikbaarheid voor advies
Er kan contact worden opgenomen met EasyParts via de mail. Wij antwoorden binnen 2 uur (08:00-17:00 op werkdagen) op e-mails. Controleer, als u geen antwoord krijgt, altijd uw SPAM-box.
Pluspunten
snelheid levering in belgie
Pluspunten
Veel zoorten onderdelen en ik krijg altijd presies wat ik besteld heb
Pluspunten
Snel en correct je spullen thuis
VerbeterpuntenGratis verzenden drempel te hoog
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke onderdelenlijsten/tekeningen.
Polini luchtfilter voor 6-7 euro ? Prima. Maar 8 euro verzendkosten voor een mini doosje van 200gram ? Totaal belachelijk. Hij kwam ook nog eens 7 uur te laat. Ook erg slechte beschrijving onder het product, ik had geen idee dat het een dubbelfilter was.
EasyParts berekent de werkelijke verzendkosten. Voor grotere bestellingen passen wij een korting toe. Bestellingen boven 90 € zijn zelfs franco. Zoals aangegeven op de site "Voor 17:00u besteld, morgen in huis!", is dit ook werkelijk gebeurt. EasyParts besteedt veel aandacht aan de artikelinformatie. Heb je als klant toch twijfels over een product, neem dan contact op met onze klantenservice voordat je een bestelling plaatst. Dit voorkomt een teleurstelling.
Pluspunten
oké
VerbeterpuntenPrijzen iemand die besteld van Belgie kan niet meedingen met de promaties
Telefonisch contact