Pluspunten
snelle levering en goede produkten
Verbeterpuntenik vindt er geen
Pluspunten
Alles verkrijgbaar , per merk .
Pluspunten
Tevrede.
Verbeterpunten/
Pluspunten
ruim assortiment voor betaalbare prijzen
Pluspunten
leveren goede en betrouwbare spullen ik heb bij meerdere brommerzaken wat problemen gehad met kwaliteit ( voorbeeld: laatst nieuw onderdeel gehaald bij een brommer zaak omdat ik het snel nodig had, 3 weken daarna vastlopen en ben nu bezig om mijn blok te reviseren) maar bij easyparts nog nooit geen problemen gehad.
Verbeterpunteniets meer voorraad ik heb soms wel onderdelen nodig die niet op voorraad zijn maar ik snap wel dat je niet altijd alles op voorraad kan hebben
VerbeterpuntenN vt
Pluspunten
vrijdag middg besteld zaterdag al in huis
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering. Product was zoals beschreven.
Pluspunten
Bestel al jaren bij easyparts. Zeer vertrouwd bedrijf
Pluspunten
Originele onderdelen verkrijgbaar die met behulp van de tekeningen goed gevonden kunnen worden
Als er een lange levertijd is dit eerder kenbaar maken
Pluspunten
Had verkeerd besteld maar werd supersnel opgelost.
Pluspunten
Uitgebreidde tekeningen, breed assortiment
VerbeterpuntenVoorwerpen op tekening komen niet overeen met het daadwerkelijk benodigde product dat je geleverd krijgt
EasyParts heeft de betreffende tekening gecontroleerd en geen afwijkingen gevonden. Helaas heeft de klant geen contact met EasyParts opgenomen. Pogingen van EasyParts om contact met de klant op te nemen zijn tot nu toe niet succesvol geweest.
Pluspunten
Overzichtelijk en lekker om ook even te shoppen op de site
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering top!!!!
Pluspunten
Kan alle onderdelen makkelijk bestellen via uitgebreide tekeningen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenHonda toevoegen aan originele onderdelen
Pluspunten
Ik bestelde het product en kreeg het 2 dagen later al in huis en het product zat helemaal goed verpakt echt een goeie site om op te bestellen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levertijd en goede kwalitijd
Verbeterpuntenniets om aan te merken