Pluspunten
Goede communicatie wel zelf moeten contacteren om vast te stellen dat de toeleverancier niet geleerd had.
VerbeterpuntenKlanten een compensatie geven als ze zo lang op onderdelen moeten wachten. Ik bestel spijtig genoeg niet nogmaals bij jullie ook al was de rest ok.
Op onze website wordt altijd een verwachte besteltijd aangegeven. Afwijkende besteltijden geven wij altijd per e-mail door. Deze informatie komt van onze leverancier. Check regelmatig je SPAM-box als je geen informatie ontvangt.
Pluspunten
Betrouwbaar en snel.
Pluspunten
Goede en snelle levring
Pluspunten
altijd snelle en correcte levering, en als iets onverhoopt langer gaat duren wordt je meteen en goed op de hoogte gehouden
Pluspunten
Q
VerbeterpuntenPortkosten naar België te hoog
Pluspunten
Alles is echt netjes
VerbeterpuntenHet enige is dat onderdelen echt heel duur zijn en omdat jullie de enige zijn die originele onderdelen verkopen is dat soms niet heel fijn
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
top !
Pluspunten
Snel geleverd!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooi