Pluspunten
goede prijs, snelheid, goede website
Pluspunten
Zeer goede en snelle service top heb al vele onderdelen besteld en die zijn altijd snel en correct geleverd dat maakt ons als klant alleen maar blij natuurlijk :-)
VerbeterpuntenIk weet er eerlijk gezegd geen.....
Pluspunten
Zeker om aan te bevelen aan de mensen rondom mij
VerbeterpuntenNiet echt iets opvallends ofzo alles werkt en goede kwaliteit.
Pluspunten
Fijne gratis sleutelhanger, tof meteen in gebruik. Verder perfect en geen misleiding
Pluspunten
Duidelijke voorraad.
VerbeterpuntenKlanten informeren als er een alternatief artikel wordt gestuurd.
nihil
Pluspunten
Serieuze behandeling van klachten/wensen van de klant. Snelle levering in geval van 'op voorraad'
Pluspunten
snelle en goede levering. Nette site.
Verbeterpuntenals je filters gebruikt voor je type scooter kan het zijn dat niet alle (universele) onderdelen zichtbaar zijn.
Pluspunten
De pakketten zijn keurig samengesteld, snelle levering en een goede website met voldoende informatie
VerbeterpuntenProbeer ipv "gratis meebestellen cadeau" een cadeau of een kortingscode automatisch in de doos te stoppen boven 50 euro. Als jullie een datum sturen voor mogelijk verzendingsdatum en dat gaat niet door, ik verwacht een email op hetzelfde dag dat er wat vertraging is. Dat kan gebeuren, ik begrijp het, mits ik het weet. Verder is een prima zaak.
Pluspunten
Super duidelijke site en snelle levering, prijs is prima ivg met andere websites
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ben nog steeds zeer tevreden in het algemeen en raad het dan ook aan bij andere vespa rijders!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment en snelle service
VerbeterpuntenGeen
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
Snelle levering. Snelle helpdesk
Pluspunten
Via klantenservice denken medewerkers met de klant mee.
Pluspunten
Snelle levering en snelle reacties via email